Shares

În nomenclatorul meseriilor din România ar trebui introdusă o nouă meserie: tăietor de panglici.

Iar dacă ar fi să recomand pe cineva pentru această meserie m-aş opri cu siguranţă la Gheorghe Flutur. Nu trece zi în care să nu aflăm despre faptele de vitejie ale preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava pe câmpurile de luptă cu foarfecele şi banda tricoloră.

Ultimul război s-a dat acum câteva zile la Spitalul Judeţean Suceava, dintr-un ciclu care se derulează cu o viteză ieşită din comun. Pe lângă obişnuita secţie care trebuia vizitată de Flutur înainte ca bolnavii să intre pe mâna medicilor, şeful CJ Suceava a avut onoarea să fie şi primul pasager al noului lift.

Lipsea, ce-i drept, panglica din dotare, dar parcă mai contează acest amănunt nesemnificativ în faţa măreţiei investiţiei?

Dacă tot s-a cimentat această relaţie deosebită între Gheorghe Flutur şi Vasile Rîmbu, mă aştept ca managerul general al Spitalului Judeţean Suceava să-l invite pe şeful său în tot şi-n toate şi după ce reuşeşte să înlocuiască câte o uşă, un geam sau vreo bordură.

Inaugurarea unor investiţii, acţiune normală până la un anumit punct, s-a transformat într-o mascaradă de toată jena, iar Gheorghe Flutur a devenit actorul principal în această piesă.