Shares

Carolina Rîmbu, directoarea de la Marfin Bank, sucursala Suceava, are ceva probleme. Cu un accident rutier produs acum vreo două luni, dar şi cu angajaţii din instituţia pe care o conduce.

Accidentul s-a petrecut în luna iulie, în timp ce Carolina Rîmbu efectua o manevră pentru a ieşi din curtea casei situată în Şcheia.

Directoarea de la Marfin  Bank a intrat pe drumul european E576 fără să se asigure, unde maşina de serviciu a băncii a fost tamponată de o altă maşină. Până aici, nici o problemă, de vreme ce nu au existat răniţi. Rămânea doar problema ca cele două maşini să fie reparate.

Din motive care ţin probabil de plata asigurării, Carolina Rîmbu şi celălalt şofer ar fi convenit să „mute” accidentul undeva în zona Metro. Iniţial, şoferul şi-a dat acordul, dar după câte se pare nu şi-a primit suma convenită şi acum ar fi nemulţumit.

Mai mult, omul ar fi ameninţat că se duce glonţ la presă pentru a da în vileag ce anume s-a petrecut în realitate.

 

marfin bank

Aceasta nu este singura problemă a Carolinei Rîmbu. O parte dintre angajaţii cu care a venit la Marfin Bank de la CEC Bank se întorc la „matcă”.

Până acum, a plecat deja una dintre angajate, iar o a doua este pe cale să revină la CEC Bank. Zvonurile spun că motivul ar fi legat de volumul mare de muncă şi condiţiile mai puţin avantajoase de la Marfin Bank, în comparaţie cu CEC Bank.