Bârfe

Probleme pentru Carolina

Carolina Rîmbu, directoarea de la Marfin Bank, sucursala Suceava, are ceva probleme. Cu un accident rutier produs acum vreo două luni, dar şi cu angajaţii din instituţia pe care o conduce.

Accidentul s-a petrecut în luna iulie, în timp ce Carolina Rîmbu efectua o manevră pentru a ieşi din curtea casei situată în Şcheia.

Directoarea de la Marfin  Bank a intrat pe drumul european E576 fără să se asigure, unde maşina de serviciu a băncii a fost tamponată de o altă maşină. Până aici, nici o problemă, de vreme ce nu au existat răniţi. Rămânea doar problema ca cele două maşini să fie reparate.

Din motive care ţin probabil de plata asigurării, Carolina Rîmbu şi celălalt şofer ar fi convenit să „mute” accidentul undeva în zona Metro. Iniţial, şoferul şi-a dat acordul, dar după câte se pare nu şi-a primit suma convenită şi acum ar fi nemulţumit.

Mai mult, omul ar fi ameninţat că se duce glonţ la presă pentru a da în vileag ce anume s-a petrecut în realitate.

 

marfin bank

Aceasta nu este singura problemă a Carolinei Rîmbu. O parte dintre angajaţii cu care a venit la Marfin Bank de la CEC Bank se întorc la „matcă”.

Până acum, a plecat deja una dintre angajate, iar o a doua este pe cale să revină la CEC Bank. Zvonurile spun că motivul ar fi legat de volumul mare de muncă şi condiţiile mai puţin avantajoase de la Marfin Bank, în comparaţie cu CEC Bank.

Articole asemănătoare

4 Comentarii

  1. Se pare ca au dreptate altii ca scrii mizerii. Un jurnalist, pt ca asta vrei sa fii, verifica o informatie sau chiar o barfa. O cercetare minima si ai fi aflat ca doamna Rambu este directoare la Marfin si nu la Leumi cum ai spus. In limbaj popular as putea spune ca esti un jurnalist de toata mana. 90% din ca scrii este dupa ureche si daca nu ai aflat iti spun eu ca este foarte important dupa urechea cui scrii. O zi buna

    1. ai avut dreptate sa ma critici, a fost neatentia mea legat de numele bancii, fondul problemei ramine insa. Oricum, ii apreciez pe oamenii care ma critica.

  2. ma bucur ca apreciezi critica numai fi mai atent pe viitor…ceea ce ai facut tu inspira o superficialitate in slujba si o goana dupa senzational. Mai vrei o critica…… NU POT EI FURA CAT PUTETI VOI VOTA! Manifestul aliantei D.A. -campania 2004 locale. Suna asemanator cu: NU POT ASCUNDE EI CAT SPUNEM NOI!
    Tinand cont ca nu iubesti Pdl-ul cu atat mai imoral mi se pare sa folosesti ideea lor! O seara faina!

  3. ma bucur ca esti un tip cu care se poate discuta deschis si la obiect, fara injuraturi. Denota ca nici tie nu-ti place ceea ce vezi in jurul tau si ai vrea sa-ti fie si sa ne fie mai bine, iar progresul se naste prin critica, nu prin dictatura si servilism. Cit priveste acel logo, e adevarat ca este o parafrazare a mesajului electoral al Aliantei DA, dar trebuie avut in vedere ca ei sunt la putere. As fi preferat un alt mesaj, al lui Socrate, „Stiu ca nu stiu nimic…”, pe care l-am si folosit in primele doua saptamini de la lansarea blogului. Am fost nevoit sa schimb cite ceva pe la blog, mai mult din punct de vedere tehnic, si a intervenit si aceasta modificare. Intr-un timp destul de scurt voi reveni la Socrate. Si pentru orice altceva iti stau la dispozitie. Stiu ca nu sunt perfect, dar macar incerc sa scot la iveala, sa spun amanunte din viata acestui oras pe care nimeni nu le trateaza. Asta e scopul blogului. Multumesc de intelegere.

Citiți de asemenea
Close
Back to top button