Shares

Pentru unele partide site-urile sunt doar un moft, iar asta se vede la o vizionare sumară.

Spre exemplu, organizaţia judeţeană a PSD Suceava are un site pe care-l actualizează când îşi aduce aminte cineva. Adică o dată la vreo două luni. Judecând după acest ritm şi observând că ultima postare e de la sfârşitul anului 2011, când social-democraţii au ţinut să le ureze românilor un an nou fericit, mă aştept ca următorul mesaj să vină pe la sfârşitul lunii februarie.

Dar şi când vorbesc, pesediştii mai bine nu ar deschide gura. Mă rog, tastatura, în cazul de faţă.

Iată ce scrie pe site-ul organizaţiei judeţene a PSD Suceava într-o postare din 2 octombrie: „O sală neîncăpătoare de membri USL a vibrat duminică, 2 octombrie, la mesajele transmise în cadrul unei întâlniri cu cei doi copreşedinţi ai alianţei, Victor Ponta şi Crin Antonescu. Atmosfera a fost una electrizantă, mesajul general fiind cel de încredere şi înţelegere între membrii celor trei formaţiuni care compun alianţa. Cu aceasta ocazie, preşedintele PSD a reafirmat ca îl va susţine pe Crin Antonescu pentru preşedinţia României, iar el se va pregăti să preia mandatul de prim-ministru. Singura dorinţa a celor de la PD-L este să desfacă alianţa, dar vreau să vă spun că, orice s-ar întâmpla, noi doi, cei care suntem astăzi aici, echipele de conducere, o să rămânem împreună. Şi nu o să rămânem împreună doar până la alegeri, ca să scăpăm de PD-L şi de Băsescu, o să rămânem împreună şi după aceea, când avem foarte multă treabă de făcut, a afirmat liderul social-democrat”.

Hei, ce ziceţi? Nu-i aşa că parcă recitiţi „Scânteia”? Oare băieţii ăştia tineri din PSD Suceava să-i iubească chiar atât de mult pe comunişti?

Sau poate sunt invidioşi pe vremurile când în România era un partid unic şi nu trebuia să te mai lupţi cu balaurul PD-L.

Cu un asemenea limbaj nici nu e de mirare că PSD se face de râs. Oricum, se poate şi mai rău.