Brigada Diverse

Pungovschi pregăteşte un nou tun la Vatra Dornei

După afacerea ratată cu tunurile de zăpadă pe care a vrut să le livreze cadou amicilor de la Cârlibaba, directorul Clubului Sporturilor de Iarnă din Vatra Dornei pare să aibă o nouă ţintă.

Este vorba de cele două compresoare aduse în curtea instituţiei în urmă cu aproximativ 6 ani şi pe care Octavian Pungovschi a ajuns să le considere doar un morman de fiare vechi.

Consecinţa este logică, iar compresoarele vor ajunge la fier vechi în loc să fie utilizate pentru amenajarea unui patinoar, scopul pentru care au şi ajuns la Vatra Dornei.

Oamenii care învârt în cercul lui Pungovschi spun că s-a stabilit deja şi preţul pentru cele două compresoare, undeva în jurul sumei de 100 de milioane de lei vechi, bani care vor fi tocaţi în doi timpi şi trei mişcări, cei care vor ajunge cu acte în bugetul Clubului Sporturilor de Iarnă, pentru a lămuri din start lucrurile. Profesionalismul de care dă dovadă Octavian Pungovschi în administrarea clubului din Vatra Dornei se vede însă şi cu ochiul liber, curtea şi clădirea în care îşi desfăşoară activitatea sportivii fiind într-o stare deplorabilă.

Susţinerea lui Octavian Pungovschi pare nelimitată, cel puţin sub actuala conducere portocalie. Auditul trimis de Agenţia Naţională pentru Sport şi Tineret în toamna anului trecut fără nici o consecinţă pentru actualul director, deşi neregulile constatate au fost numeroase.

Probabil că persoanele influente din PDL din zona Dornelor, în frunte cu deputatul Dumitru Pardău, au girat în continuare pentru Octavian Pungovschi, care a rămas neclintit în scaunul de director al CSI.

Articole asemănătoare

Citiți de asemenea
Close
Back to top button