Brigada Diverse

Un deputat KO

S-a trezit domnul deputat Uricec. Nu din beţie cum ar putea insinua unii cârcotaşi, ci din lunga reverie de iarnă.

După hibernarea binemeritată, Eugen Uricec şi-a făcut apariţia la o conferinţă de presă. Nu pentru a ne spune că a iniţiat vreo lege, ci pentru a-i da o limbă catifelată premierului Emil Boc.

Din punctul său de vedere, primul ministru „este OK” şi merită să rămână pe poziţii. I-auzi şi motivaţia deputatului PDL de Suceava: „Pentru că mai este un ultim pas care trebuie de făcut pentru modernizarea statului român”. În opinia lui Uricec, acest ultim pas este asumarea răspunderii pe noul Cod al Muncii.

Dacă în mintea lui Eugen Uricec ultimul pas pentru modernizarea României se reduce la acest amănunt înseamnă că suntem jos de tot.

Acolo unde se află şi deputatul sucevean în privinţa activităţii politice. Şi nu de azi de ieri, ci din totdeauna.

Articole asemănătoare

9 Comentarii

 1. Mâine-poimâine pramatiile astea chiar vor avea pretenţia ca au modernizat statul român !Adica Boc,Igas,basescu,Murg,Canacheu,Sulfina Barbu,Roberta,Eba,kurvoiul de Buzau,Flutur,Orest,Balan,doar ca statul român nu statea la modernizat,cum nu stă vaca la montă cand boul e prea bou… Dzicu si eu asa,ca sa priceapă Dragos Juravle si alti ajutori de modernizatori ai Romaniei.
  Ce zile a ajuns ţara asta…

 2. Ei da.. Canta cucu bate-l vina. Cumva sustii ca Ponta si cu Crin, Marza si Nechufor, Baisan si Dontu sunt super eroi pentru romani nu? … Cu gandirea asta nu o sa ajungem prea departe sa stii

  1. Dar cu care gandire o sa ajungem nu prea departe ci suficient de departe? Ideea este ca modernizarea Romaniei nu poate fi facuta de un bisnitar cu o cultura de almanah,cheia de bolta a unei cupole de mafioti. Ea poate fi facuta de universitari,de oameni care stiu multa carte,de oameni cu bun simt si nu de sociopati. Vedeti unde se afla unii sau altii,nu am a va da sfaturi.

 3. Sa vedem ce scria acum mai bine de 100 de ani Nemuritorul Nenea Iancu despre liberali:

  „Iată urmasii vostri liberali. Iată haitele catilinare de politicieni liberali, de diplomati de mahala, de vanători de slujbe si de mici gheseftari: avocătei lătrători, samsarasi dibaci, toate lichelele si drojdiile sociale, tinzand să suie sus, cat mai sus, – distinctie fără merit, avere fără muncă, pofte fără satiu – roade minunate ale unei scoli ce le-a inarmat numai instinctele pernicioase, pandind alegerile si toate nevoile publice pentru a ciupi pataca; neghiobi fără naivitate, răi fără bărbătie, urmand meritul si talentul deosebit ca pe niste vrăjmasi de moarte.

  Asa sunt toti cată vreme soarta ii tine jos in masa cea mare, cufundati in valurile neastampărate ale semenilor lor. Dar cand norocul, voind să tachineze pe ceilalti, ridicăpe unul sus, incununandu-i agitatiile neomenoase cu un succes de avere si de situatie, atunci e un spectacol, care mă umple pe mine de respect si de stimă pentru liberali. Iată-l pe mititelul veninos si ridicol, care se sbătea ieri in noroiu, cat e de mare acuma, cat e de arătos si de senin. Iată-l cu ce bravură incalecă milionul!

  Priveste emfaza desgustătoare a parvenitului! Vezi ce indiferentă crudă pentru suferintele semenilor si tovarăsilor lui de adineaori! Vezi această mandră lipsă de liberalitate, de generozitate, de orice avant nobil. El n’are intelegere, ba simte chiar repulsiune pentru tot ce e frumos, pentru tot ce face multumire umană fără imediată utilitate practică. Stropeste cu noroiu si pe mamă-sa.

  Nesăturat cu milioane, e’n stare să-si manjească mainile in ghesefturi spurcate. Credintă, talent, merit, onoare, sentiment? – Ť le cumpăr pe toate – am cu ce! Fraternitate? – gheseft si chiverniseală!”

  Ajuns pe mana lui Conu’ dinu, pnl a devenit un instrument politic antinational, in slujba patronilor de la Moskova ai acestuia. porumbacu, chilangiul national, orbit de dorinta dar doborat de neputinta accederii la functia de la Cotroceni, joaca dupa partitura lui ilici, batrana carpa kgb-ista, sub bagheta lui felix.In final, obosit de propria neputinta, chucky nu se va alege decat cu frimiturile de la masa psd, asemenea lui guta tatarascu in guvernul comunist al lui petru groza.

  Acestea,probabil,Kuku-le,sant cutremuratoarele tale valori cu care crezi ca poporul acesta aflat in multiple metastaze se mai poate vindeca.De prostit,se mai poate prosti odata,chiar si de catre batranul calau bolsevic ce a implinit astazi 81 de ani,dintre care 60 dedicati si jertfiti in numele unei puteri straine.Daca nu i-ai citit biografia,citeste-o si retrage-te la o manastire sa meditezi sau sa te sinucizi,daca nu ve-i fi inteles marea capcana in care ai cazut.COMPASIUNE ADANCA.

 4. Doar niste oameni mici la suflet,fara sclipiri intelectuale pot considera ca ce exista acum in Romania e o democratie.Este democratia vulgarului,a dreptului de a injura in voie.Intr-o democratie adevarata, dintr-o tara adevarata,legea e respectata de toti.In Romania de azi nimeni nu respecta legea sau statul.

  La ROMANI,nimeni nu-si respecta nici macar vecinul sau ruda.E legea hienelor instalate pe cadavru. E democratia construita de comunisti.

  E democratia originala a lui Iliescu. Asta e in Romania de azi. Si culmea e ca tot comunistii sint aia care fac gura mare si blameaza democratia.Il plingeti pe Ceausescu pentru ca n-aveti nici un fel de orizont, pentru ca doar atit va duce mintea.

  1. Ai o permisie de la Burdujeni si te-ai decis sa spui totul? „Sau ,de uratul drumului si-al marii,Lebedu-l lauzi?” Asta e din Horatiu,ca sa nu mai intrebi la partid,anume la ala situat vis-a-vis de biserica Sf. Dumitru. Fa-ti o ordine in turbarea ta,lasa si pe mai tarziu,foloseste pseudonime mai scurte ca sa nu racesti si sa nu le incurci,inca nu e dezlegare sa te bati cu toti.Oricum,daca esti ascultator si papi, tot o sa-ti dea nen’tu balan ceva sa sugi,o acadea,mai la urma. Stanga-mprejur la Burdujeni!

 5. E clar ca PNL-ul nu mai practica de mult politici de dreapta. Ei cred ca daca se proclama cel mai de dreapta partid este si suficient. Dar,prin tot ce fac,prin demonstrtia practica din guvernarea Tariceanu au dovedit clar cat de aproape sunt de stangacii din PSD.A devenit un partid de gangsteri insetati de sange.

  Nu intamplator s-au asociat cu acestia.Practica populismul desantat,la concurenta cu PSD-ul. Sustin aceleasi interese:a le mogulilor,a celor certati cu legea,a liderilor sindicali,a privigeliatilor din ultimii 20 de ani (corpul magistratilor si avocatilor,a oamenilor de afaceri care s-au inbogatit pe spatele statului,a celor cu pensiile dobandite prin legi speciale- oferite prin legi tocmai de ei si PSD-),a bugetarilor in general.

  Pentru ei nu reprezinta nimic majoritatea oamenilor care duc greul: sectorul privat cu micile inteprinderi, muncitorii din diverse sectoare, taranii si in general oamenii care nu intra in privelegiatii tranzitiei amintiti in fraza anterioara. Acestia din urma nu au o tribuna gen Irealitatea tv si Antena 3 la care sa aiba acces pentru a-si spune pasurile.

  Latraii care apar la aceste posturi plang de grija privilegiatilor,din care fac parte. Asa incat ai zice ca unii doar trebuie sa munceasca iar ceilalti, scolitii, trebuie doar sa profite sa castige de 100 de ori mai mult. Liberalii nu au fost niciodata banuiti de moralitate, dar acum sunt o sleahta care trebuie eliminata din viata politica.

  PNL-ul e un cancer,infectat cu virusi ai securitatii. Daca cei multi se vor trezi pentru a vedea realitatea,la urmatoarele alegeri vor ajunge unde trebuie,adica langa PNT.Liberalii spun tot timpul ca PDL-ul nu are doctrina,ca s-a desprins din FSN, ca bla,bla,bla,dar de fapt PDL-ul este singurul care aplica politci adevarate de dreapta.

  Doar asa se mai poate redresa tara asta. In timp ce opozitia este disperata ca reformele vor reusi,ca oamenii vor intelege,in sfarsit,adevarul si deci nu-i mai pot pacali cu lozincile anti Basescu si PDL- situatie in care ei pierd teren.

  De aceea nu mai au rabdare si striga intr-una :Jos Basescu, Jos Guvrnul Boc. Dar in curand nu-i mai crede nimeni.
  POST SCRIPTUM:

  KUKU-LE,stim ca esti mai mult decat schizofrenic,de zeci de ori ai rupt pana si camasile de forta,dar ai putina rabdare ca daca nu-ti tragi tu un glonte de otrava in tampla,rezolvam noi cu cateva grenade defensive:pe care le vom introduce,pe rand,cu grija,in gatlejul tau ars de ura si cateva,pentru diversitate,in fundul tau flendurit de falusurile ideologice pe care n-ai mai reusit sa le inghiti si le-ai indreptat in acel loc.Ura ta viscerala nu poate fi potolita,temporar,decat cu asemenea masuri care,in fond,pentru tine,sant normale si indicate.Celelalte,daca va mai fi cazul,vor fi mai silentioase,jigodie purulenta.

  1. Pe rând si in ordinea gradelor (etilice) si a gâdiliciului etnobotanic !
   Sfat practic pentru tolomakul care se crede sofisticat din cauza ca stie sa foloseasca copy+paste pe toate forumurile: Ce treba ai tu cu nenea Iancu? Daca stii cine este ( nu este ruda cu Ionut Balan) unde ai incadra episodul cu plânsul din serialul „Draga Stolo” ,la Caţavencu sau la KGB,via ALRO Slatina ?
   Pe urma,vită incaltataă ce esti,nu epuiza toate tag-urile pe care le-ai primit de la partid,mai lasă ca mai este timp sa le evoci pe rând,una e sa spui Tatăl Nostru dintr-o rasuflare si alta sa debitezi Iliada pe un forum,dintr-o singura postare. Se vede ca sunteti in criza de idei,facuti la calapod,ar putea sa va sprijine un pic madam Ardeleanu,sa ceara o dezlegare temporara de la ayatollahul Balan…
   Te faci de kkt,nimeni nu citeste postari kilometrice pe care le aude,dealtfel,debitate in fiecare zi de papagalii de partid trimisi pe la televiziunile inamice.
   Baga de seama ca te prind si pe celelalte forumuri pe care postezi si te fac de comanda,ca sa primesti tainul de la pdl cu penalizare, sub forma de sut in ceea ce iti tine loc de cap.
   Măi Andreea Pora of Suceava,repară-ti dantura că pute si anume a prost cu indicii heredo-colaterale de retard.

Citiți de asemenea
Close
Back to top button