Brigada Diverse

Ruşine Prodaniuc, ruşine PNL!

Adresa de facebook a Primăriei Moara este folosită intensiv pentru campania electorală a primarului Constantin Prodaniuc şi pentru promovarea partidului din care acesta face parte, PNL.

Deşi ar trebui să găzduiască aspecte care ţin de bunul mers al comunei, cei care administrează contul de facebook se grăbesc să anunţe orice activitatea a organizaţiei PNL Moara.

Probabil că aşa a înţeles Constantin Prodaniuc că merg lucrurile în Primăria Moara, una pe care o conduce ca pe propria fermă de vaci.

moara

 

Domnule Prodaniuc, ceea ce faceţi dumneavoastră nu doar că nu are nici cea mai vagă urmă de bun simţ, dar pe deasupra mai denotă că vă doar la coada vacii de ceea ce ar putea crede unii sau alţii. Important este ca dumneavoastră să vă vedeţi cu sacii în căruţă, în rest vorba aia, câinii latră, caravana trece.

Eu mă mir de impasibilitatea celor de la PSD, care nu au semnalat deloc această problemă şi prin tăcerea lor achiesează la un joc imoral şi la limita legii. Nu ştiu exact dacă această reclamă faţişă pentru un partid politic pe o adresă publică a unei administraţii locale din România este permisă, dar am înclin să cred că nu.

Aşa ceva se face pe propria feudă, dar nu acolo unde trebuie să primeze interesul cetăţeanului. Dar, se vede că aceste percepte îi sunt total străine lui Constantin Prodaniuc şi arată că în cei 8 ani de mandat a subjugat cu totul o primărie, iar mai de voie, mai de nevoie, oamenii tac, înghit şi salută cu capul plecat: „Să trăiţi conaşule!”. 

Articole asemănătoare

4 Comentarii

 1. Ființează prin urbea noastră un blogger care desființează tot felul de personaje care, altminteri, apar mai apoi în paginile ziarului unde lucrează acel blogger și nu este chiar fiecine, ci chiar redactorul șef adjunct al acelui ziar. Ce ar trebui să îi transmită lumea: „Rușine Sandrinio, rușine Monitorul!” sau, cum înclin să cred că ar fi corect, doar „Rușine Sandrinio! De trei ori Rușine!”?

  1. Trebuie să înţeleg că dumneavoastră, domnule „Alecu” (iar ghilimelele le-aţi înţeles pentru că vă ascundeţi în spatele unui pseudonim fără a avea curajul să vă asumaţi ceea ce spuneţi), sunteţi de acord ca pe o adresă oficială aparţinând unei instituţii publice din România să se facă reclamă şi propagandă pentru un partid politic, oricare ar fi acela. Asta spune totul despre ceea ce aţi înţeles despre democraţie. Vă doresc o zi bună.

   1. Nu, domnule Sandrinio! Nu asta am înțeles despre democrație, așa cum susțineți în răspunsul dvs. Am înțeles doar că „râde ciob de oală spartă”.
    Remarc faptul că este destul de ciudat că numai față de cei care vă critică sunteți acid și dați replici de genul „vă ascundeţi în spatele unui pseudonim fără a avea curajul să vă asumaţi ceea ce spuneţi”. Probabil că dacă altcineva m-ar lua la rost, semnând tot cu un pseudonim, nu ați fi atât de critic.
    Totuși, mă văd nevoit să vă răspund mai elegant la final, așa cum ați făcut-o și dvs, urându-vă o zi bună!
    P.S.: Este, de asemenea, corect să vă felicit în modul cel mai sincer pentru că nu mi-ați șters, totuși, postarea.

 2. Probabil dumneavoastra, care faceti campanie electorala unui candidat si publicati informatii fara ca macar sa verificati veridicitatea acestora, aveti mai mult bun simt.

Back to top button