Shares

Adresa de facebook a Primăriei Moara este folosită intensiv pentru campania electorală a primarului Constantin Prodaniuc şi pentru promovarea partidului din care acesta face parte, PNL.

Deşi ar trebui să găzduiască aspecte care ţin de bunul mers al comunei, cei care administrează contul de facebook se grăbesc să anunţe orice activitatea a organizaţiei PNL Moara.

Probabil că aşa a înţeles Constantin Prodaniuc că merg lucrurile în Primăria Moara, una pe care o conduce ca pe propria fermă de vaci.

moara

 

Domnule Prodaniuc, ceea ce faceţi dumneavoastră nu doar că nu are nici cea mai vagă urmă de bun simţ, dar pe deasupra mai denotă că vă doar la coada vacii de ceea ce ar putea crede unii sau alţii. Important este ca dumneavoastră să vă vedeţi cu sacii în căruţă, în rest vorba aia, câinii latră, caravana trece.

Eu mă mir de impasibilitatea celor de la PSD, care nu au semnalat deloc această problemă şi prin tăcerea lor achiesează la un joc imoral şi la limita legii. Nu ştiu exact dacă această reclamă faţişă pentru un partid politic pe o adresă publică a unei administraţii locale din România este permisă, dar am înclin să cred că nu.

Aşa ceva se face pe propria feudă, dar nu acolo unde trebuie să primeze interesul cetăţeanului. Dar, se vede că aceste percepte îi sunt total străine lui Constantin Prodaniuc şi arată că în cei 8 ani de mandat a subjugat cu totul o primărie, iar mai de voie, mai de nevoie, oamenii tac, înghit şi salută cu capul plecat: „Să trăiţi conaşule!”.