Brigada Diverse

Salarii neachitate la Plus TV

Mai mulţi salariaţi ai Plus TV, televiziunea patronată în acte de Constantin Băişanu, tatăl liderului organizaţiei judeţene a PNL, dar condusă de facto de fostul prefect de Suceava, au ajuns la capătul răbdării.

Pentru că nu şi-au mai primit drepturile salariale de aproximativ două luni, o parte dintre angajaţii SC Media Ten Productions SRL au început deja să-şi caute de lucru prin alte părţi.

Oamenii spun că s-au săturat să muncească fără nici o garanţie că-şi vor primi drepturile. Situaţia de acum nu este nouă şi se înregistrează constant de mai bine de un an de zile. Acum câteva luni, Alexandru Băişanu a reuşit să achite salariile la zi, dar vechile obiceiuri au revenit în actualitate şi acum s-a ajuns din nou la restanţe de aproape două luni.

Cotidianul „Obiectiv de Suceava” a scris în decembrie anul trecut că supărările salariaţilor Plus TV au şi alte rădăcini. Mai exact, accesul la telefoanele fixe a fost restricţionat, iar banii din publicitate se duc pentru achitarea ratelor aferente leasing-ului la maşinile cumpărate pe firmă, dar pe care le conduc persoane apropiate familiei Băişanu.

SC Media Ten Productions SRL, firma care gestionează afacerea Plus TV îl are ca acţionar majoritar pe Constantin Băişanu. Tatăl fostului prefect de Suceava deţinea o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 90%, dacă acest procent nu s-o fi modificat între timp, în special după ce Ovidiu Doroftei, principalul colaborator al lui Alexandru Băişanu, a preferat să plece la muncă în Anglia şi să renunţe la tot ce avea acasă.

Articole asemănătoare

Back to top button