Shares

Impus de Alexandru Băişanu pentru a candida la preşediniţia organizaţiei judeţene a TNL Suceava, Mihai Moraru, fiul fostului primar din Vatra Dornei, a dispărut trei ani din acest partid.

Potrivit unei adrese trimisă de Secretariatul General al PNL Bucureşti, Mihai Moraru a figurat ca membru al acestui partid în ianuarie 2010. De atunci, şi până în martie 2013, acest a dispărut pur şi simplu din viaţa acestui partid.

Cu toate acestea, la alegerile de astăzi pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene de tineret, beizadeaua ex-primarului din Vatra Dornei, ajuns mai nou şef peste Compania Naţională a Uraniului, figurează drept candidat.

Mihai Moraru nu are nici un drept să candideze, şi asta pentru că nju îndeplineşte condiţiile de vechime din partid, respectiv minim 6 luni.

Mihai Moraru

Ori, potrivit adresei venită de la Bucureşti, el a redevenit membru PNL pe data de 14 martie 2013, în urmă cu două luni şi jumătate.

Aceasta este o nouă lovitură primită direct în plex de preşedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, care ieri a aflat că alegerile pentru structurile de conducere ale organizaţiei judeţene a partidului au fost amânate.

Iniţial, acestea au fost stabilite de Băişanu şi compania pe 8 iunie, dar secretarul general al PNL, Eduard Helvig, a anunţat că totul a fost decalat pentru că statutul partidului a fost încălcat.

Nu rataţi ziua de astăzi, ora 15.00, când au loc alegerile la TNL Suceava şi unde se prefigurează un scandal monstru.

 

Notă: Sursă foto www.viapressnet.blogspot.com