Brigada Diverse

Florea, din lac în puţ

Chiar dacă a scăpat de arestare în cazul de evaziune fiscală instrumentat de DIICOT Suceava, Vasile Florea, patronul Florconstruct Pătrăuţi, are şi alte mari probleme.

El este acuzat de Departamentul de Luptă Anti-Fraudă din cadrul Guvernului României că a trântit un contract cu bani europeni. Este vorba de asfaltarea străzii principale a municipiului Suceava, de la Gallleria Mall până la ieşirea spre Botoşani, un contract în valoare de 35 de milioane de euro din bani europeni.

Florea i-a oferit pe tavă lui Vasilică Puşcaşu, şmecherul condamnat în Austria pentru jafuri armate, acest contract, chiar dacă nu avea acest drept.

Florea va fi luat la întrebări de DNA Suceava, dar prea multe răspunsuri plauzibile nu cred că are.

Doar că a fost forţat să semneze contractul de cedare al lucrărilor, iar prietenii ştiu cine a făcut acest lucru, la o întâlnire cu oficialităţi şi oameni de casă din fosta guvernare.

Dar, până la urmă, nu rămâne decât semnătura, şi speranţa că într-o bună zi Vasile Florea va vorbi. Iar atunci, pre mulţi va popi.

Ca fapt divers, Vasile Florea este cercetat şi pentru o evaziune fiscală într-un dosar al DIICOT Suceava, pentru că ar fi cumpărat fraudulos  diferite cantităţi de fier de la firmele ţiganilor din Salcea. Cam multe pentru un om abonat la contracte pe bani publici.

 

Articole asemănătoare

Un Comentariu

  1. NU-S CHIAR ASA NAIV SA CRED CA FLOREA VA „CIRIPI” DESPRE CEI CARE L-AU FORTAT-PRESAT-SANTAJAT-INDEMNAT SA-I DEA SUSNUMITULUI PUSCARIAS DIN AUSTRIA LUCRARILE. MAI ALES CA AIA-ADECATELEA GODFATHER LUNGU-SUNT IN RELATII EXCELENTE CU CEI DE AZI-ADECATELEA SANDEL FANEL BAISANEL! CHIAR DACA SANDEL ERA ATUNCI FOC SI PARA IN CONFERINTELE DE PRESA PE SUBIECTUL ASTA.

Back to top button