Brigada Diverse

Şmechereală-coţcăreală marca Ion Lungu

Primarul Ion Lungu nu uită nici un moment că trebuie să-şi ajute familia, mai exact fiul.

Ultima găselninţă a fost acordarea unei autorizaţii de extindere pe verticală pentru stabilimentul aflat în vecinătatea cârciumii Versus, din Areni.

Probabil că până şi proprietarul barului La Bibliotecă a fost mirat când i s-a acordat avizul de extindere, după ce ani în şir s-a lovit de refuzul categoric al reprezentanţilor Primăriei Suceava.

IMG_7977

Brusc, după ce restaurantul Hollywood (actual Versus) a fost vândut către Petrică Lungu, fiul edilului Sucevei, optica oamenilor din Serviciul Urbanism al Primăriei s-a schimbat radical, iar cererea de extindere formulată de vecinul de clădire nu a mai fost o monstruozitate.

Scopul este unul foarte clar. Clădirea nu poate rămâne una ciuntă, pe nivele diferite, iar extinderea crâşmei Versus pe verticală va deveni imperios necesară.

Pun pariu că în scurt timp vor începe lucrările de extindere şi la Versus, mai ales că stabilimentul rupe gura târgului, iar cei care îşi făceau veacul în Padrino au migrat în număr mare către restaurantul fiului primarului Sucevei.

Întrebarea e: La ce să ne mai aşteptăm în Suceava?

Articole asemănătoare

Back to top button