Shares

A venit vremea şobolanilor. Nu mă refer aici la rozătoarele detestate de cei mai mulţi dintre noi, ci la altfel de şobolani.

Cum corabia PD-L ia apă tot mai mult, pasagerii încep să fugă, exact aşa cum fac şobolanii de pe nave.

Unii dintre ei îi vor păcăli pe cei aflaţi acum la putere şi se vor revopsi din cap până picioare, cu galben sau roşu, după cum le-o fi norocul. Alţii, însă, nu vor avea norocul să găsească o corabie liberă, aşa că se vor scufunda în apele tulburi şi deloc bănoase ale opoziţiei.

Printre cei care se dau de ceasul morţii pentru a intra în graţiile liderilor PSD şi PNL Suceava se numără şi Petrea Dulgheru.

Şef al Direcţiei Sanitar Veterinare încă din 2005, Dulgheru ţine cu dinţii de scaun, iar pentru a-şi atinge scopul, acela de a rămâne director, şi-a oferit serviciile atât într-o parte, cât şi în cealaltă.

Chiar dacă a fost refuzat nu a renunţat la planurile sale, iar în locul unei demisii onorabile aruncă cu noroi într-o parte şi alta. Eu cred că îi este extrem de frică de ceea ce va găsi succesorul său din fruntea Direcţiei Sanitar Veterinare, iar măgăriile de acolo s-ar putea să fie chiar cu iz penal.

În plus, piaţa peştelui, a păstrăvului mai bine zis, ar putea avea un recul cu totul şi cu totul neaşteptat. Şi dacă se va întâmpla asta, de unde bani pentru a plăti ratele la investiţiile europene realizate, cu totul şi cu totul întâmplător, chiar în perioada mandatului de 7 ani şi jumătate.

În aceeaşi situaţie sunt mulţi alţii, care de-a lungul timpului au tot trecut de la un partid la altul, doar pentru a avea acces la bani. Despre următorul pe listă, într-un articol următor.