Brigada Diverse

Şobolanii

A venit vremea şobolanilor. Nu mă refer aici la rozătoarele detestate de cei mai mulţi dintre noi, ci la altfel de şobolani.

Cum corabia PD-L ia apă tot mai mult, pasagerii încep să fugă, exact aşa cum fac şobolanii de pe nave.

Unii dintre ei îi vor păcăli pe cei aflaţi acum la putere şi se vor revopsi din cap până picioare, cu galben sau roşu, după cum le-o fi norocul. Alţii, însă, nu vor avea norocul să găsească o corabie liberă, aşa că se vor scufunda în apele tulburi şi deloc bănoase ale opoziţiei.

Printre cei care se dau de ceasul morţii pentru a intra în graţiile liderilor PSD şi PNL Suceava se numără şi Petrea Dulgheru.

Şef al Direcţiei Sanitar Veterinare încă din 2005, Dulgheru ţine cu dinţii de scaun, iar pentru a-şi atinge scopul, acela de a rămâne director, şi-a oferit serviciile atât într-o parte, cât şi în cealaltă.

Chiar dacă a fost refuzat nu a renunţat la planurile sale, iar în locul unei demisii onorabile aruncă cu noroi într-o parte şi alta. Eu cred că îi este extrem de frică de ceea ce va găsi succesorul său din fruntea Direcţiei Sanitar Veterinare, iar măgăriile de acolo s-ar putea să fie chiar cu iz penal.

În plus, piaţa peştelui, a păstrăvului mai bine zis, ar putea avea un recul cu totul şi cu totul neaşteptat. Şi dacă se va întâmpla asta, de unde bani pentru a plăti ratele la investiţiile europene realizate, cu totul şi cu totul întâmplător, chiar în perioada mandatului de 7 ani şi jumătate.

În aceeaşi situaţie sunt mulţi alţii, care de-a lungul timpului au tot trecut de la un partid la altul, doar pentru a avea acces la bani. Despre următorul pe listă, într-un articol următor.

Articole asemănătoare

7 Comentarii

 1. În aceeaşi situaţie sunt mulţi alţii, care de-a lungul timpului au tot trecut de la un partid la altul, doar pentru a avea acces la bani. Despre următorul pe listă, într-un articol următor.

  De ce nu ati scris d le ziarist despre acesti oameni pana acum?

  1. sa vezi in ce dilema va fi cand godfather lungu se va declara „simpatizant” usl, recte pnl!

 2. Dar de Prodan nu ai auzit? A trecut la PNL. Pute tot mai rau PNL-ul asta. Carcalete, Pupu, Prodan, toate curvele politice care au supt la greu de la PDL si au mancat o gramade de magiun dovedind ura viscerala fata de oricine e impotrriva lor, acuma pupa functii tocmai de la cei pe care i-au improscat cu rahat. Sa nu mai vorbim de zina Placinta.
  Cred ca orice roman de bun simt nu ar mai vota USL in acest conditii. Votul negativ dat, e de fapt vot PDL. Nu e oare posibil ca Boc sa fi fost sacrificat ca sa pice asti sa ajunga tot ei in functii dar din partea altor partide?
  Oare nu urla prostia in PNL?

 3. Problema e mult mai complexa.USL dupa alegeri a ramas fara 16 parlamentari care au castigat alegerile locale.Fiind timpul scurt nu se mai fac alegeri parlamentare pe circumscriptiile respective.Deci USL a ramas practic fara 16 parlamentari.E normal sa faca absolut toate eforturile pentru a sustine guvernul Ponta pana la alegerile parlamentare.Capisci???

  1. Draga mea, cum sa-ti explic ca sa „capisci”?
   Ideea de moralitate, care nu-si are loc in politica, dar care e mereu vehiculata pentru a aduce voturi, e mai presus cred eu, de interese. Preacurvia PNL si USL o sa-i duca posibil la pierzanie.
   Poate mai clar. Ar fi fost de preferat sa pice guvernul Ponta pe o motiune aiurea a lui Boc&co si astfel ar fi crescut procentual in mod evident, decat sa se vanda ticalosilor gen Prodan, Carcalete, Pupu, dar si Placinta si sa-i scada dramatic increderea. Asa vad eu si multi altii, o problema simplu de inteles. Numai cine nu vrea nu intelege.

 4. pana una alta prodan nu e primit in pnl. va „activa in grupul parlamentar pnl din senat”. de aici si pana la a fi primit in partid mai e cale lunga. si nu poate fi primit decat in localitatea de domiciliu, adica siret, unde numai prieten cu adi popoiu nu e, chiar daca ii e nas! pana si revolutionarii francezi si lenin au luat asemenea „tovarasi de drum”. care, dupa ce nu au mai fost utili, au luat primii drumul spre ghilotina!
  succesuri tibi!

Back to top button