Shares

Demisia lui Virginel Iordache din funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale a PSD Suceava a învolburat apele în partid.

Mai multe persoane iau în calcul o candidatură pentru alegerile programate în luna mai a acestui an, iar jocurile de culise au şi început deja. Unul dintre favoriţi este Sorin Ciobanu, fostul director al Direcţiei Silvice Suceava, care ar întruni încrederea mai multor persoane din conducerea PSD Suceava.

Sorin Ciobanu a fost şef al Direcţiei Silvice în cursul anului 2009, în timpul coaliţiei dintre PDL şi PSD. Până să ocupe această funcţie, el a mai ocupat funcţia de şef al Ocolului Silvic Pătrăuţi, începând cu anul 2001, iar în perioada 2003 – 2005 a ocupat funcţia de director tehnic al Direcţiei Silvice Suceava. Înainte de a prelua conducerea Direcţiei Silvice Suceava, Sorin Ciobanu a mai ocupat funcţia de şef al Ocolului Silvic din Marginea.

Momentan, conducerea interimară a organizaţiei municipale a PSD Suceava este asigurată de Ovidiu Donţu, cel care deţine şi funcţia de preşedinte executiv al organizaţiei judeţene a partidului.