Brigada Diverse

Suceava. Azi episodul parcări pe trotuar

Şi dacă tot am inaugurat, de la sine aş putea spune, rubrica în care sucevenii îşi exprimă nemulţumirile faţă de modul în care este administrat oraşul, astăzi avem o nouă imagine.

Vine tot din George Enescu şi surprinde maşini parcate pe trotuar, acolo unde ar trebuie să circule pietonii.

Bine, s-ar putea ca cineva să argumenteze că trotuarul e prea lat şi nu sunt locuri de parcare şi că este firesc ce se întâmplă. Nu, nu e deloc firesc şi asta pentru că pe aceste spaţii Primăria putea să vină cu idei pentru edificarea unor locuri de parcare.

parcare trotuare suceava

Sau pentru piste de biciclişti. Trebuie doar să-ţi pui mintea în mişcare şi să te apleci pentru a-i asculta şi pe cei din jurul tău.

Apropo, ştiaţi că primarul Ion Lungu are trei consilieri personali? Nimic ilegal şi nici măcar imoral în toată afacerea asta. Cadrul legal permite aşa ceva, e chiar indicat să ai pe cineva care să te sfătuiască în diferite probleme, că până la urmă nimeni nu s-a născut universal, să le ştie pe toate.

Din păcate, în umbra primarului Ion Lungu nu prea creşte nimic. El este cel care face şi desface, el are ideile cele mai bune, el este „El lider maxim”.

Şi în altă ordine de idei, dacă are trei consilieri personali, la Primăria Sucevei nu există instituţia purtătorului de cuvânt. Doamne fereşte să fie înfiinţată, nu de alta dar mai scapă omul vreun adevăr de se cutremură nu doar primăria, ci şi vreo clădire de peste drum.

Articole asemănătoare

2 Comentarii

  1. politia locala in… inactiune.
    puturosii astia oare pentru ce sunt platiti?
    si, mai ales, unde naiba isi fac veacul? ca ii vad in oras la fel de des ca pe pinguini.

  2. Troturarele prea late?
    Se vede si din poza cumoamenii se strecoara printre masinile nesimtitilor care au parcat, „PENTRU CA POT!”

Citiți de asemenea
Close
Back to top button