Shares

Despre haosul şi mizeria din oraş încep să primesc tot mai multe informaţii. Sucevenii îşi exprimă nemulţumirea vizavi de modul în care este administrat oraşul.

Ieri după-amiază, un sucevean din cartierul George Enescu mi-a trimis o fotografie însoţită de următorul text: „În faţa la Şcoala Generală nr. 4 din George Enescu. Poate reuşeşti să tragi un semnal de alarmă. Nu mai zic că anul ăsta am plătit dublu taxa pentru colectarea gunoiului”.

Ce spuneţi domnule primar despre modul în care Florconstruct îşi face treaba? Dumneavoastră vă place cum arată oraşul?

Dacă eu şi opiniile mele nu contează pentru dumneavoastră, ascultaţi măcar vocea sucevenilor, deşi ştiu că nici asta nu e o prioritate în mandatul actual, dar şi în cele care au trecut de parcă nu ar fi fost.

gunoi george enescu

Şi tot din cartierul George Enescu vine şi sesizarea unui internaut, „consumator de presă” cum s-a intitulat. Iată ce spunea acesta, culmea ironiei tot în cursul zilei de vineri, 9 martie: „Azi dimineaţă, pe G. Enescu, vis-a-vis de Pasha, pe la florărie, umbla un omuleţ cu un cărucior şi arunca sare peste zăpada de pe lateralele trotuarelor. Cu siguranţă, o plimbare pe acolo mâine dimineaţă poate edifica pe oricine. Urmele kilogramelor de sare aruncate nu cred că au dispărut aşa repede, chiar dacă au citit pe aici”.

Din păcate, ploaia căzută, ce-i drept nu foarte abundent, a şters parte din acest masacru cu sare.

Peste toate aceste nenorociri, mă bucură faptul că oamenii încep să ia atitudine. E un aspect pozitiv şi poate singurul mod de a-i împinge pe cei înţeleniţi în fotoliile călduţe de la Primăria Suceava să-şi facă treaba. Măcar pentru salariile alea mari, şi tot merită să coboare în stradă.