Brigada Diverse

Sucevenilor nu li se mai servesc gogoşi, ci plăcinte

Astăzi a avut loc o mare întâlnire la care s-a bătut apa în piuă vreo două ore. Sucevenii plecaţi la muncă în străinătate şi care acum îşi petrec concediul în ţară au aflat că preşedintele Consiliului Judeţean Gheorghe Flutur este la curent cu nemulţumirile lor.

Mare revelaţie pentru toată lumea. De parcă Flutur şi ceilalţi şefi de instituţie adunaţi la întâlnirea de la Consiliul Judeţean Suceava nu ştiau care sunt nemulţumirile oamenilor.

Că se dau cu capul de toţi pereţii dacă vor să înfiinţeze o firmă, că trebuie să dea şpagă pentru ca cineva să-i bage în seamă, că drumurile sunt sub orice critică, ori că-şi petrec ore în şir la cozile formate la instituţiile statului.

Poate din clădirea Consiliului Judeţean Suceava toate astea nu se văd, dar pentru omul de rând este realitatea cruntă de zi cu zi. Aşa că, chiar nu văd rostul întâlnirii. „Stranierii” şi-au exprimat nemulţumirile, iar masa oficialilor a dat din cap şi i-a aprobat. Soluţii? Fireşte, niciuna.

Iar pentru ca la final totul să se termine într-o notă optimist-fluturistă, sucevenii care muncesc în străinătate au fost serviţi cu plăcinte poale-n brâu. Asta da revelaţie. Mergeţi oameni buni în străinătate şi spuneţi tuturor că în România nu se mai servesc gogoşi, ci plăcinte. S-ar putea să avem mai mult succes pentru atragerea de investitori.

P.S. Pentru a fi în ton cu declaraţiile pe care le dă cu o frecvenţă de mitralieră, Gheorghe Flutur nu a uitat să-i injecteze pe „stranieri” şi să le spună că ţara merge prost din cauza opoziţiei, care nu face altceva decât să critice.

Articole asemănătoare

Un Comentariu

  1. Domnul F. simte o usoara senzatie de disconfort,cum ar fi cea genarata de apă la cur – nici o legatura cu inundatiile…
    Ati vazut cate duiosii are in legatura cu retrocedarea padurilor? Ce mesaj i-a transmis IPS Pimen in Crai Nou,in sensul ca „saru-mana, IPS ,nu va mai luati dupa Opozitie,eu sunt din neam bun,tata ortodox,mama ortodoaxa…” Dar Orest ce zice,cum e cu ortodoxia?

Citiți de asemenea
Close
Back to top button