Shares

Ceea ce scriam acum câteva zile aici s-a adeverit cu vârf şi îndesat. Îngâmfatul Petru Luhan, europarlamentar din greşeală, a fost făcut cu ou şi oţet de Tania Budi, cu care se zvonea că ar avea o idilă.

Bănuiala că Petru Luhan îşi regizează întâlniri cu tot soiul de vedete, iar apoi apare prin ziarele de scandal s-a adeverit. Tania Budi a povestit pentru tabloidul „Cancan” experienţa Petru Luhan.

Iată articolul în care fosta prezentatoare de la TVR dezminte orice legătură amoroasă cu fostul administrator al judeţului Suceava, ba, mai mult, arată şi faţa nevăzută a lui Petru Luhan.

„Apariţia zvonurilor că europarlamentarul PD-L Petru Luhan ar fi iubitul ei secret au înfuriat-o la culme pe Tania Budi, care a decis să spună adevărul despre întâlnirea lor. Tania recunoaşte că a acceptat invitaţia politicianului Petru Luhan de a ieşi cu el la o cafea, însă de aici şi până la speculaţiile conform cărora ar avea o idilă e cale lungă. Tocmai de aceea, Tania Budi a decis să nu lase ca imaginea sa să fie compromisă. <Am ieşit de câteva ori la cafea cu el, dar a fost suficient cât să-mi dau seama că e o persoană neplăcută, nemanierată şi că nu puteam avea nici măcar o relaţie de amiciţie, darămite o idilă>, ne-a declarat blonda”, este articolul complet preluat din „Cancan”.

Păcat că cealaltă „cucerire” marca Luhan, italianca Barbara Matera, nu a văzut ziarele din România, pentru că am fi putut avea parte de replici savuroase şi din partea ei cu privire la comportamentul europarlamentarului PD-L.