Brigada Diverse

Test de umilinţă pentru foştii mari fotbalişti ai Sucevei

Fostele glorii ale fotbalului sucevean au avut parte sâmbătă de o porţie de umilinţă pe care o vor uita cu greu. Chemaţi pentru a disputa un meci împotriva unei echipe formată din angajaţi ai administraţiei locale şi judeţene şi ziarişti, fotbaliştii care au evoluat sub culorile echipei sucevene în Divizia A s-au trezit abandonaţi la finalul partidei. Chiar dacă au făcut zeci de kilometri, de la Vatra Dornei sau Gura Humorului, cum sunt cazurile lui Relu Buliga sau Adrian Beldiman, pentru a onora invitaţia, foştii fotbalişti au rămas la final cu un gust amar.

Primăria Suceava, organizatorul acestei partide de fotbal, nu s-a sinchisit defel să răsplătească eforturile celor care au ridicat zeci de mii de oameni în picioare cu evoluţiile lor.

Aşa se face că sâmbătă la prânz, la aproape 30 de grade Celsius, fostele glorii ale fotbalului local au căutat bani în buzunarele lor pentru o apă şi-o bere.

Echipa vedete

Şi pentru ca bătaia de joc să fie maximă, la finalul meciului, participanţii au fost premiaţi cu câte o cupă de dimensiuni liliputane, o medalie cumpărată la grămadă şi o diplomă.

Şi nici acestea nu au ajuns pentru toată lumea. Halal organizare.

Articole asemănătoare

Back to top button