Brigada Diverse

Tiberiu Maerean, cântec de lebădă în fruntea Primăriei Rădăuţi

Zilele lui Tiberiu Maerean în fruntea Primăriei Rădăuţi sunt numărate.

După ce a reuşit să-şi ridice în cap toată lumea, de la oameni de afaceri, populaţie şi până la colegi de partid sau angajaţi ai Primăriei, Tiberiu Maerean este pe cale de a fi înlocuit din funcţie.

Potrivit unor surse credibile, viceprimarului cu atribuţii de primar i se va solicita demisia din funcţie, în caz contrar urmând să fie debarcat politic, mai exact prin alegeri democratice.

Maerean a ajuns să conducă Primăria Rădăuţi imediat după arestarea lui Aurel Olărean, când s-a constituit o nouă majoritate în Consiliul Local, ceea ce a permis înlocuirea lui Dumitru Ciobotariu, viceprimarul din era „Olărean”.

Social-democratul Tiberiu Maerean a reuşit să devină antipatic în scurt timp, totul culminând la începutul lunii ianuarie, când le-a solicitat angajaţilor din cadrul Primăriei municipiului Rădăuţi să completeze, la sfârşitul programului, un raport zilnic de activitate.

tiberiu maerean

 

Lui Maerean i se mai impută că nu a reuşit să înţeleagă mecanismele de funcţionare ale Primăriei Rădăuţi şi în aproape jumătate de an nu a identificat nici măcar un matrapazlâc din multele care i s-au atribuit lui Aurel Olărean şi pe care el însuşi le-a reclamat la diferite instituţii de control ale statului român.

Se pare că cele câteva luni de zile petrecute în fruntea administraţiei locale rădăuţene au fost suficiente pentru a-i crea lui Maerean impresia că este noul Mesia al oraşului, iar câştigarea alegerilor nu ar mai fi decât încununarea grandioasă a capacităţilor sale de mare conducător.

Sfârşitul va fi la abrupt cum a fost şi ascensiunea, iar acest eşec s-ar putea să-l urmărească pe tot restul vieţii sale politice pe Tiberiu Maerean. 

Articole asemănătoare

Citiți de asemenea
Close
Back to top button