Shares

Ziua de 8 martie a fost una în care bărbaţii au oferit flori femeilor, iar oamenii politici suceveni nu au făcut excepţie. Bine, unii oameni politici, ca să fiu mai exact.

 

La noul PNL Suceava am văzut conturată deja o nouă alianţă. Una în care soldaţii de până mai ieri ai liderului judeţean al vechiului PNL, Alexandru Băişanu, au arătat clar că au schimbat macazul.

Este vorba de Marius Zmău, cumătrul lui Băişanu, şi Ovidiu Doroftei, fostul acţionar al postului Plus TV, ambii foşti oameni de încredere ai preşedintelui filialei vechi a PNL Suceava.

Cei doi s-au afişat „la braţ” cu deputatul Ioan Balan, venit în noul PNL Suceava din fostul PDL.

balan doroftei zmau

Poate fi o poză de colecţie, mai ales că Alexandru Băişanu nu ezită să vorbească peste tot despre trădarea lui Zmău şi Doroftei, „şerpii pe care i-a încălzit la sân”.

Pe de altă parte, Băişanu spune că a fost lucrat pe la spate, nu că ar fi vreo noutate asta în politica românească, şi că tot ceea ce s-a întâmplat în perioada în care el se afla în Austria este lovit de nulitate. Mai exact, preşedintele vechiului PNL Suceava spune că Comitetul Executiv al noului PNL Suceava s-a făcut cu încălcarea statutului partidului.

Rămâne de văzut dacă zbaterile sale vor avea vreun succes sau dacă 8 martie 2015 se va repeta la Suceava şi cu alte prilejuri.