Brigada Diverse

Trădătorii din PNL s-au afişat cu PD-L

Excluşi din PNL pe motiv că ar fi lucrat „la negru” pentru PD-L, o parte dintre persoanele vizate au demonstrat că Băişanu nu s-a înşelat. Imediat după anunţata victorie a lui Traian Băsescu, patru dintre foştii liberali s-au afişat în centrul municipiului Suceava, la mitingul bucuriei organizat de PD-L.

Printre aceştia, Mihai Steiciuc, fost preşedinte al Organizaţiei Municipale a PNL Suceava, vicepreşedintele Lucian Lungu şi secretarul Ovidiu Arganisciuc. Grupul trădătorilor a fost completat de Iuliana Stoica, ex-preşedintele Organizaţiei Femeilor Liberale, sora Angelei Zarojanu, o altă beneficiară a favorurilor şefilor PD-L.

Cei patru nu au făcut altceva decât să-i dea apă la moară lui Alexandru Băişanu, preşedintele PNL Suceava, care i-a suspectat de trădare încă dinainte de a-i exclude din partid. „Comanda era la Gheorghe Flutur, care face aceleaşi greşeli pe care le-a făcut preşedintele Gavril Mîrza şi PSD în judeţul Suceava. Gheorghe Flutur adună în rândurile partidului său oamenii pe care altădată îi dădea afară din partid sau îi suspenda din toate funcţiile, tocmai datorită trădărilor de la acel moment. Şi aici mă refer, în primul rând, la Angela Zarojanu”, declara Băişanu acum câteva săptămâni.

steiciuc si lucian lungu

Informaţiile sale s-au adeverit cu vârf şi îndesat, iar prezenţa grupului Iuliana Stoica, Mihai Aurel Steiciuc, Lucian Lungu şi Ovidiu Arganisciuc (foto de la stânga la dreapta) la bucuria democrat-liberalilor este mai mult decât elocventă.

Mai mult, pentru a fi în ton cu demonstraţii PD-L, ex-preşedintele Organizaţiei Municipale a PNL şi-a prins de gât şi un fular portocaliu.

Din păcate, cam acestea sunt personajele care defilează în politica locală şi care fac aproape orice pentru a prinde funcţii de conducere la nivel de judeţ, de unde să poată jongla cu bani şi să-şi exercite influenţa în scopuri personale.

Articole asemănătoare

5 Comentarii

  1. Acestia sunt cei care doreau sa conduca PNL Suceava. RUSINE , RUSINE, RUSINE….Tradatorilor

  2. bah cetatenilor.lasa-ti dreaqu pe astia ca ne-am saturat de injurat…hai sa ne apucam de treaba..a bagat bere la terasa

Citiți de asemenea
Close
Back to top button