Shares

Hibernarea a luat sfârşit pentru Dan Gabriel Gospodaru. Dacă nu v-aţi făcut dinţii la cabinetul acestui medic atunci nu aveţi de unde să-l cunoaşteţi.

Pentru că munca sa în Parlamentul României este sublimă, dar lipseşte aproape cu desăvârşire. Şi nu doar în Camera Deputaţilor, ci şi în colegiul pe care cu cinste îl reprezintă.

După ce a stat pitit pe undeva, Gospodaru a zis că trebuie să se facă remarcat. Şi cum altfel, decât organizând o conferinţă de presă. Ce a cuvântat domnul deputat a apărut astăzi prin toată media locală. Subiectul abordat este unul dezbătut şi rediscutat şi de presă şi de politicieni, proiectul „Utilităţi şi mediu la standarde europene” şi ratele pe care 61 de localităţi sucevene trebuie să le achite şi care sunt împovărătoare. O ciorbă reîncălzită pe care Dan Gabriel Gospodaru vrea să ne-o servească pe stomacul gol.

Domnule deputat, mai bine luaţi ziarele şi făceaţi un rezumat decât să vă chinuiţi să păreţi original. Şi dacă tot veni vorba de iniţiativă, mai bine mergeţi la Câmpulung Moldovenesc şi îl treziţi pe adormitul de Gabriel Constantin Şerban, stranie coincidenţă de prenume între primar şi deputat. Nu de alta, dar Flutur s-a dat de ceasul morţii să-i aducă gazul metan în oraş, iar Şerban nu a reuşit să-i convingă pe câmpulungeni să se racordeze la reţea. De unde naiba să plătească Primăria Câmpulung Moldovenesc ratele la bancă dacă nimeni nu consumă gaz metan? Poate are deputatul Dan Gabriel Gospodaru vreun răspuns, deşi mă îndoiesc.

Nu-mi rămâne decât să aştept încă vreo patru luni până când domnul deputat va apărea din nou în public cu o altă bombă. Până atunci e bine că am ajuns la o certitudine: Dan Gabriel Gospodaru trăieşte şi e şi viu.