Bârfe

Un Cărăbuş de toamnă

Insectarul lui Flutur s-a umplut zilele trecute cu un nou exemplar. După primari, parlamentari şi consilieri locali, liderul democrat-liberal a mai bifat un trofeu, de această dată de director.

Gabriel Cărăbuş directorul Bibliotecii Judeţene „I.G. Sbiera” Suceava a semnat adeziunea de membru PD-L. Pasul a venit la presiunea lui Gheorghe Flutur, care a vrut să se asigure de loialitatea lui Cărăbuş, despre care se ştie că este nepotul fostului senator PSD de Suceava, Ghiorghi Prisăcaru. A fost încă o lovitură dată în spate celor de la PSD, şi probabil că vor mai urma şi altele, mai ales după ce coaliţia de guvernare se va rupe definitiv.

Pentru Gabriel Cărăbuş (foto) a însemnat decizia care-i conferă linişte în funcţie, având în vedere că instituţia pe care o conduce este subordonată Consiliului Judeţean Suceava, iar toate drumurile duc către biroul lui Gheorghe Flutur.

gabriel carabus

De altfel, ascensiunea rapidă a lui Gabriel Cărăbuş a surprins pe toată lumea, iar numirea sa în funcţia de director a Bibliotecii Judeţene în urmă cu trei an se pare că a venit pe filiera PSD, partid care coabita din umbră la guvernare alături de PNL.

Prin ieşirea la pensie a lui Ioan Pânzaru, adjunctul său Emil Satco spera să prindă funcţia de director plin, ca o recunoaştere pentru activitatea sa în cadrul instituţiei înainte de încheierea activităţii profesionale. Nu a fost să fie aşa, pentru că biroul de director a fost ocupat de Gabriel Cărăbuş, care a avut susţinerea unchiului Prisăcaru, un om cu influenţe puternice în sfera politică din România. Gurile rele spun că moartea lui Satco, la aproximativ un an după ce a trăit deziluzia de a nu fi numit director al Bibliotecii Judeţene „I.G. Sbiera”, s-ar fi datorat tocmai acestui eşec în carieră, care l-a măcinat enorm în ultima perioadă a vieţii.

Articole asemănătoare

4 Comentarii

  1. Iar lichele, numai lichele. Exact stilul portocaliu. Lichelism de la tractoristi si pana la intelectuali. Se compara acest cacat cu ochi cu un om de anvergura lui Satco sau Panzar?

  2. Informatiile astea sunt de la marea poeta ofticoasa si dependenta de calmante din biblioteca ?? :))))))))))

Citiți de asemenea
Close
Back to top button