Shares

Sfârşitul politic al primarului din Vatra Dornei a venit o dată cu începutul acestui an.

Ieri dimineaţă, Ioan Moraru şi-a pus semnătura pe cea mai mare palmă primită vreodată de Primăria din Vatra Dornei. Instituţia a fost debranşată de la reţeaua de alimentare cu energie electrică, ceea ce constituie o premieră la nivel judeţean, şi poate chiar naţional.

Culmea ironiei este că acum câteva zile, la un post de radio local, Ioan Moraru susţinea cu tărie că nu există nici o problemă pe linia Primăria Vatra Dornei – E.ON Energie. S-a văzut imediat cât de multe ştie Ioan Moraru despre ce se petrece în ograda proprie.

Isprava de ieri este doar ultima dintr-un şir întreg, şi din care vreau să amintesc doar lipsa rumeguşului pentru centrala termică a oraşului. Din cauza incompetenţei primarului, turiştii şi localnicii din Vatra Dornei au îngheţat iarna trecută în camerele de hotel şi în propriile case.

Ioan Moraru este însă într-o lume proprie, din care nu reuşeşte să se extragă în nici un fel. Din punctul meu de vedere, acest individ nu mai are ce căuta în fruntea Primăriei Vatra Dornei.

Fiecare lună care trece cu Ioan Moraru şef al administraţiei dornene nu face altceva decât să afunde şi mai mult un oraş care putea deveni emblematic pentru judeţ.

Din păcate, oalele sparte de Moraru vor trebui plătite de cel care-i va urma în funcţie. Nici nu vreau să mă gândesc la ceea ce-l aşteaptă pe viitorul primar al municipiului staţiune de interes naţional.

Ridicol mi se pare şi sprijinul pe care-l primeşte Ioan Moraru de la judeţ, dar despre asta cu alt prilej.