Shares

Paştele în Bucovina s-a terminat, dar Lionel Messi nu a servit „mesi” pe la Suceviţa sau Moldoviţa. La ora când scriu acest rânduri, Messi tocmai se pregăteşte să intre pe teren în meciul pe care echipa sa, Barcelona, îl susţine în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, împotriva celor de la Arsenal Londra.

Până la urmă preşedintele Consiliului Judeţean Suceava nu a minţit decât pe jumătate. Flutur a spus că pe Messi îl aduce în Bucovina Gică Popescu. E adevărat, fostul căpitan al echipei naţionale a venit în Bucovina cu ocazia Paştelui. Şi nu a stat o zi, ci aproape o săptămână. A venit cu elicopterul şi mă gândesc că pe pilot poate l-o fi chemând Messi, de aici şi confuzia lui Gheorghe Flutur.

Până la urmă cel care a pierdut tot fraierul ăla de Messi e. În loc să se dea accidentat şi să se îndoape cu carne de miel, pască şi ouă roşii, el stă să-şi rupă picioarele pe la Barcelona.

Dar nu-i totul pierdut. Gică Popescu mi-a declarat astăzi că a fost încântat de Bucovina, de casele de aici, de oameni şi de peisaje. Păi după ce o să-i povestească bietului Lionel toate astea, vă daţi seama ca argentinianul va lăsa totul baltă şi se va urca în primul avion spre Suceviţa, via Bucureşti.

Mă grăbesc să-l văd pe adevăratul Messi cum joacă, că de văzut la Suceava cred că o să-l văd la Paşte. Al cailor, desigur.

P.S. Tocmai a început partida şi Messi e titular.