Shares

Indolenţa pare să fi lovit cu putere în Primăria Suceava, iar ultima mostră vine de ieri, din Consiliul Local.

În declaraţia de unire propusă pentru vot de PNL apar nişte greşeli flagrante, care dovedesc, încă o dată dacă era cazul, că lucrurile sunt putrede.

Lista consilierilor locali a fost redusă de la 23 la 22, din condei fireşte. Consilierul local Marius Cernescu a dispărut dintre aleşii locali. Probabil că o fi pe vreo listă cu persoane urmărite de pe site-ul Poliţiei Române.

În schimb, pe listă apare Tiberius Brădăţan. E drept, acesta a fost ales consilier local, dar de luni bune deţine funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii şi tot de atunci şi-a dat demisia şi din funcţia de consilier local.

declaratie unire gresita

M-am gândit că o fi vreo manevră anti-PSD. Dar când m-am uitat şi la numele consilierilor liberali m-am lămurit: e vorba doar de incompetenţă.

Mihai Bogdan Bicsi a devenit brusc Mitică. Bicsi Mitică. Eu cred că s-or fi referit la „D-ale lui Mitică” şi nu la Bogdan Bicsi.

Cu alte cuvinte, se adevereşte că Ion Lungu a semnat ca primarul, iar Ioan Ciutac a contrasemnat ca secretarul.

Şi era vorba de un act serios, cel care trebuia să cinstească centenarul unirii Basarabiei cu ţara mamă de la 1918. S-a reuşit exact contrariul. Mare păcat.

 

Sursa foto www.news-bucovina.ro