Shares

La Plus TV nu se trage chiulul. La Plus TV se munceşte cu seriozitate. La Plus TV reporterii şi cameramanii merg pe teren cu bodyguard după ei.

La Plus TV apar câte 5 ştiri în acelaşi jurnal cu Ştefan Alexandru Băişanu.

Şi asta se datorează profesioniştilor care se află în umbră. Mămica şi tăticul sunt cerberii care au grijă ca în televiziunea Plus TV să nu mişte nici un pai fără ştirea lor.

Teama de a nu fi furaţi începe să capete aspecte de paranoia, iar prezenţa părinţilor liderului PNL Suceava la conferinţele de presă organizate prin judeţ este o garanţie în acest sens.

Implicarea celor doi oameni cu părul alb în munca de televiziune a devenit o constantă de necontestat. Pe deasupra, mai e şi publică, iar ziariştii de la Plus TV au devenit ţinta ironiilor în locurile în care merg să filmeze.

Nu mai spun că au fost cazuri în care tatăl fostului prefect de Suceava a pus mâna personal pe camera de filmat şi a plecat pe teren. Nu mă întrebaţi ce a ieşit pentru că mi-ar fi greu să descriu în cuvinte.

Camerele de filmat sunt puse sub cheie, time-codurile sunt verificate chiar şi de câteva ori pe zi, nu care cumva să-i treacă prin minte vreunui angajat să-şi filmeze copilul la grădiniţă la vreo serbare.

Părinţii lui Alexandru Băişanu sunt prezenţi în televiziune aproape non-stop, de la primele ore ale dimineţii şi până seara târziu. Nimic nu intră pe post fără ştirea lor, iar când vine vorba de conferinţele PNL-ului, cu fiul în prim-plan, scrupulozitatea capătă accente dictatoriale.

Cenzura a murit! Trăiască familia Băişanu!