Brigada Diverse

Ziarişti cu bodyguard

La Plus TV nu se trage chiulul. La Plus TV se munceşte cu seriozitate. La Plus TV reporterii şi cameramanii merg pe teren cu bodyguard după ei.

La Plus TV apar câte 5 ştiri în acelaşi jurnal cu Ştefan Alexandru Băişanu.

Şi asta se datorează profesioniştilor care se află în umbră. Mămica şi tăticul sunt cerberii care au grijă ca în televiziunea Plus TV să nu mişte nici un pai fără ştirea lor.

Teama de a nu fi furaţi începe să capete aspecte de paranoia, iar prezenţa părinţilor liderului PNL Suceava la conferinţele de presă organizate prin judeţ este o garanţie în acest sens.

Implicarea celor doi oameni cu părul alb în munca de televiziune a devenit o constantă de necontestat. Pe deasupra, mai e şi publică, iar ziariştii de la Plus TV au devenit ţinta ironiilor în locurile în care merg să filmeze.

Nu mai spun că au fost cazuri în care tatăl fostului prefect de Suceava a pus mâna personal pe camera de filmat şi a plecat pe teren. Nu mă întrebaţi ce a ieşit pentru că mi-ar fi greu să descriu în cuvinte.

Camerele de filmat sunt puse sub cheie, time-codurile sunt verificate chiar şi de câteva ori pe zi, nu care cumva să-i treacă prin minte vreunui angajat să-şi filmeze copilul la grădiniţă la vreo serbare.

Părinţii lui Alexandru Băişanu sunt prezenţi în televiziune aproape non-stop, de la primele ore ale dimineţii şi până seara târziu. Nimic nu intră pe post fără ştirea lor, iar când vine vorba de conferinţele PNL-ului, cu fiul în prim-plan, scrupulozitatea capătă accente dictatoriale.

Cenzura a murit! Trăiască familia Băişanu!

Articole asemănătoare

4 Comentarii

 1. „centrul de comanda al anarhiei”

  Cititi si voi pe POLITICIENII ROMANI.RO sa vedeti grandoarea acestui partid tarata in mocirla de un om care gandeste cu penisul si care crede ca a regula studentele este un act de barbatie si unica virtute.Acesta este Baisanu.El a permis unei semiagramate del a Chisinau sa urineze pe mormintele si memoria bratienilor sau chiar santeti atat de naivi incat sa credeti ca fatuca aceea pusa pe facut cariera cu curul a ajuns intr“un studiou de televiziune alaturi de primii 4 oameni din PNL Suceava pe merit.SI NICI MACAR NU ARE CETATENIE ROMANA!Acesta este categoric un sacrilegiu.Mai este un pas pana la bordelizarea totala a PNL SUCEAVA SUPT baisanu….iar acum ,peste tot,acesti batranei simpatici se ridiculizeaza si il fac pe baisanu(omul care vrea sa va salveaze din ghearele hidrei portocalii)baiatul lui mamaica si tataica ce nu iese nici mort din cuvintele lor.PROPUN sa sa fie alesi presdinti de onoare ai PNL Suceava si sa stabileasca,punctual,politica acestui partid iar cine nu respecta ordinnele lor intelepte sa fie trimisi la ocna.Aici s-a ajuns prin complicitatea absolut nefireasca a celor de la Bucuresti.

 2. George Crin Laurentiu Antonescu (n. 21 septembrie 1959, Tulcea) este un politician roman, in prezent presedintele Partidului National Liberal (PNL). Dosarul de securist al lui Crin Antonescu este 2456sca/ DSS 01429. Antonescu chiar a fost turnător la securitate. Asa cum se cunoaste din biografia lui, după absolvirea Facultătii de Istorie-Filosofie, cu doi ani de repetentie, isi incepe activitatea ca profesor, mai exact in comuna Solesti, din judetul Vaslui, după care in comuna Niculitei, din judetul său natal, Tulcea. Pentru a merge la oras, insă, a trebuit să facă pactul cu diavolul, fiind recrutat de Securitate.

  Bineinteles că imediat după aceea, ca avantaj, se mută in Tulcea, la oras, unde activează ca muzeograf. Numele său de sursă era Porumbacu si cu această sursă au fost predate Securitătii comuniste o serie de note informative pentru care mai primea si bani. Practic, erau plătite intr-un soi de “acord”, la bucată.

  Treziti-va liberalilor. Abia acum vedeti ca Ofilitul Crin nu este liberal ci de-al lui Felix?
  Sa te simti onorat de asocierea cu un partid de 0,00001% este jenant si o palma pe obrazul liberalilor. E conservator cand desfiinteaza CNSAS-ul!! Da aste il onoreaza pe Ofilitul Crin!

  Prin oras circula un zvon cum ca lui baisanu i se pregateste o lovitura puternica, care sa-i darime si farima de imagine ce i-a mai ramas. Indiciu: Arbore Genealogic. Revenim in editiile viitoare…

  Excrocul de Baisanu avid de putere,penibil pentru ca cere bani de pe la toti cunoscutii,cerseste pe la oamenii noi,PNL Suceava este in cadere libera cu un mincinos ca Antonescu Crin si Baisanu PNL-ul este pe cale de disparitie.

  Baisanu este tigan la origine.Stie toate lumea din oras.Nu aveti decat sa va interesati de arborele genealogic si…de celelalte.

  1. Bai nene, care te ascunzi prin tufisurile limbii,tradat de stil,las-o mai moale cu Antonescu-securistu’,dă-o-n pizda mă-sii,daca ăsta e turnator, tartorul tău,al vostru,ce este??
   Ti-am mai zis,v-a ajuns senzaţia de apa la cur,dacă Chioru’ se duce sa depuna marturie in America,la procesul lui Victor Bout,prietenul său de la Anvers,nu se mai intoarce de-acolo,il leagă americanii ca pe baloţii de paie… Nu mai kirăi atâta,lasă măcar un spatiu între postări,ca sa te creadă lumea deştept.

 3. cuplul Baisanu a depasit in dementa cuplul Ignatescu. Asta se intampla cand institutiile media sunt conduse de barbari politici, oameni cu zero experienta in jurnalism. ii compatimesc pe toti angajatii TV Plus. Cum sa faci calitate, cum sa evoluezi cand jandarmul e langa tine si prolifereaza mereu injurii la adresa ta. Va spun cu toate sinceritatea ca 99% din angajatii TV Plus sunt supusi la niste umilite de nedescris. Pentru cuplul Baisanu, toti angajatii sunt hoti, puturosi, fripturisti si neghiobi.

  Daca maine s-ar deschide o televiziune serioasa in SV, cuplul Baisanu ar deveni one-family SHOW. Baba Baisanu la montaj si regie, mosul Baisanu la filmare si coordonare. Iar preaiubitul lor fiu, Alexandru Baisanu, evident, mereu, non-stop, 24/7, prezent peste tot si peste toate in programele TV Plus. Ce pana lui, doar e televiziunea lui si face ce vrea muschii lui. Care deontologie, care respect fata de angajati, care standardizare a progresului. Sa va fie rusine, transformati TV Plus in platforma de partid.

Back to top button