Brigada Diverse

A ajuns Olărean la fundul sacului?

Aurel Olărean, încă primar în Rădăuţi, are probleme şi de ordin financiar, nu doar cu colegii din PD-L.

Televiziunea pe care Olărean o deţinea în Rădăuţi a fost vândută operatorului RCS&RDS. Suma vehiculată este de un milion de euro, deşi eu cred că este mai mică.

Înstrăinarea televiziunii, un vehicul electoral extrem de eficient, aşa cum s-a dovedit şi la alegerile din 2008, readuce în discuţie zvonurile care spun că Olărean a ajuns la fundul sacului.

Bucovina Tex, societatea pe care familia Olărean o are se confruntă cu serioase probleme financiare, lucru vizibil încă de acum câţiva ani. În tentativa de a scăpa de acest balast numit Bucovina Tex, primarul din Rădăuţi a încercat să le bage pe gât reprezentanţilor unui mare lanţ internaţional de supermaketuri terenul societăţii. Suma cerută de Olărean în urmă cu aproximativ un an, 4 milioane de euro, i-a determinat pe investitori să caute un alt teren.

Şi disputele făţişe cu Carcalete, Mihalescul şi alţi consilieri locali din Rădăuţi, dar şi nemulţumirile lui Gheorghe Flutur la adresa unor declaraţii ale lui Olărean au făcut ca numărul celor care îl susţin pe actualul primar să scadă de la o zi la alta. Şi banii care i-au intrat în buzunar nu au mai fost aceeaşi, iar urmarea a venit firesc. Olărean a vândut ce avea căutare, cu riscul de a nu mai beneficia de aceeaşi promovare în timpul campaniei electorale pentru alegerile din 2012.

Sau poate că vrea să facă rost de capital pentru avocaţii de care va avea nevoie în multele dosare aflate pe mesele procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Serviciul Teritorial Suceava.

Articole asemănătoare

Citiți de asemenea
Close
Back to top button