Brigada Diverse

A intrat frica în Primărie

Preconizata descindere a procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie în Primăria Suceava a pus pe jar întreaga administraţie locală şi, în special, pe şefii acesteia.

De câteva zile bune se lucrează intens la Primăria condusă vremelnic de Ion Lungu, dar nu pentru a pune la punct vreo strategie care să ajute la dezvoltarea oraşului sau pentru a veni în întâmpinarea contribuabililor, ci pentru a băga sub preş o serie de informaţii.

Faptul că la DNA Suceava au fost chemaţi o serie de consilieri locali nu mai este nici o surpriză, cum la fel de cunoscut este şi motivul pentru care aceştia au vizitat sediul celei mai temute instituţii din România din ultimii ani. Este vorba de nebuloasa Termica, un subiect despre care am mai scris multe materiale, şi am arătat amănunţit jaful care a avut loc acolo.

dna sigla

Ori, tocmai asta încearcă acum să se ascundă de către mai marii Primăriei Suceava. Curăţenia de februarie-martie din birourile administraţiei locale s-a axat pe hârtiile şi documentele care ar putea ajunge pe mâna anchetatorilor şi ar înfunda pre mulţi boieri autohtoni.

Frica păzeşte bostănăria, numai că neregulile sunt mult mai ample, şi doar un foc izbăvitor ar putea şterge totul, sau nu.

Interesant este că această aranjare a hârtiilor a avut loc la scurt timp după ce am scris că DNA se pregăteşte să viziteze Primăria Suceava. Dacă nu ar fi avut de ascuns nimic, probabil că şi-ar fi continuat activitatea fără să-şi pună prea multe întrebări. Mai mult, faptul că s-a pus ordine în documentele referitoare la Termica îmi întăreşte convingerea că societatea de termoficare ar putea însemna începutul sfârşitului pentru unele persoane.

Articole asemănătoare

3 Comentarii

  1. Normal sa le fie frica pt ca deja izul bulaului a ajuns si ls nasucul lor fin.

  2. Mai fratilor dar de prietenul meu Kuku ce mai stiti?Mi s-a facut dor de el si as vrea sa-l vad din nou in activitate.

Citiți de asemenea
Close
Back to top button