Shares

Mai sunt doar câteva zile până la alegeri, iar campania electorală pe meleagurile judeţului Suceava nu au sărit calul în mod evident.Au fost afişe rupte, certuri, chiar şi câteva bătăi izolate, dar după cum remarca o persoană implicată în viaţa politică nu s-au înregistrat evenimente deosebite. Eu aş vrea să se sfârşească civilizat totul, dar mi-e teamă cu ultimele zile vor semăna cu un război pe faţă care va degenera.

Ultimele informaţii pe care le am indică faptul că în noaptea de vineri spre sâmbătă, şi chiar şi mai devreme, cei de la USL pregătesc o acţiune în forţă la nivelul judeţului.

Mai exact, urmează să fie amplasate bannere şi afişe prin care PD-L-iştii locali vor fi asociaţi cu Elena Udrea şi alţi lideri naţionali cu probleme de imagine. În opinia celor de la PSD şi PNL Suceava aceasta ar fi lovitura de graţie dată balaurului PD-L şi, implicit, lui Gheorghe Flutur şi Ion Lungu.

Cu o asemenea acţiune, useliştii nu fac altceva decât să se îmbete cu apă rece şi nu ştiu dacă au luat în calcul şi o eventuală reacţie negativă din partea electoratului.

Mai ştiu şi că în cazul unei asemenea acţiuni, cei din PD-L nu vor sta cu mâinile în sân. Tocmai din această eventuală ciocnire mi-e să nu iasă cu bătaie. Sper să aibă mintea cea de pe urmă şi unii şi alţii pentru a evita evenimente regretabile.