Brigada Diverse

Acţiunea şi reacţiunea

Mai sunt doar câteva zile până la alegeri, iar campania electorală pe meleagurile judeţului Suceava nu au sărit calul în mod evident.Au fost afişe rupte, certuri, chiar şi câteva bătăi izolate, dar după cum remarca o persoană implicată în viaţa politică nu s-au înregistrat evenimente deosebite. Eu aş vrea să se sfârşească civilizat totul, dar mi-e teamă cu ultimele zile vor semăna cu un război pe faţă care va degenera.

Ultimele informaţii pe care le am indică faptul că în noaptea de vineri spre sâmbătă, şi chiar şi mai devreme, cei de la USL pregătesc o acţiune în forţă la nivelul judeţului.

Mai exact, urmează să fie amplasate bannere şi afişe prin care PD-L-iştii locali vor fi asociaţi cu Elena Udrea şi alţi lideri naţionali cu probleme de imagine. În opinia celor de la PSD şi PNL Suceava aceasta ar fi lovitura de graţie dată balaurului PD-L şi, implicit, lui Gheorghe Flutur şi Ion Lungu.

Cu o asemenea acţiune, useliştii nu fac altceva decât să se îmbete cu apă rece şi nu ştiu dacă au luat în calcul şi o eventuală reacţie negativă din partea electoratului.

Mai ştiu şi că în cazul unei asemenea acţiuni, cei din PD-L nu vor sta cu mâinile în sân. Tocmai din această eventuală ciocnire mi-e să nu iasă cu bătaie. Sper să aibă mintea cea de pe urmă şi unii şi alţii pentru a evita evenimente regretabile.

Articole asemănătoare

6 Comentarii

 1. Degeaba, Suceava tot portocalie va ramine. Si tot judetul, veti vedea. Asta spre ciuda cuplului Victoras+Crinut, care au pus toate tunurile pe Flutur. Cind Flutur are atitea realizari aici, iar tu vii cu cei 2 maimutoi Baisanu si Nechifor, nu ai cum sa obtii rezultate bune la scrutin, mai baieti ! As vrea sa le vad fetele, pe 11 dimineata…mai ales fata lui Dontu, care se da mare si tare prin CJ. Vai de mama lor.

 2. Intelegerea dintre PPdd si PDL este facuta tacit cam peste tot.In ciuda aparentelor cele doua formatiuni merg mana in mana. PDL-ul are foarte multi oameni cu putere de decizie infiltrati in PP. In alta ordine de idei Sandrinio e din ce in ce mai destept, cum le stie el pe toate ca un om mare!!

 3. Aveti dreptate d-le Neagu, actziunea a inceput chiar de astazi, vineri. Mizerabilii uslasi imprastie deja prin Suceava pliculetze cu fluturasi pro Nechifor si anti Boc, Udrea si Flutur. Sa nu uit, in pliculetze Nechifor si-a pus si samantza!

 4. Si nu au dreptate cei de la USL? Este vreun neadevar? Se mai spune si adevarul, nu se spun numai minciuni cum ne-au invatat si cum fac cei mai sus amintiti, Boc, Udrea, Flutur, Falca, Onofrei si restul gastii de penali.

 5. Foarte frumos!
  Debordati de civism, d le ziarist!
  Ati reusit sa preveniti grave tulburari publice!

  Cand veti reusi vreodata sa preveniti sau macar sa anuntati marea praduiala a politicului asupra banului public?
  Cand veti incerca vreodata sa explicati oamenilor ca aceste persoane numite in mod foarte indulgent „politicieni” incearca sa ocupe posturile in cauza in primul rand pentru a si satisface nevoi si ambitii personale?
  Cand veti incerca vreodata sa explicati oamenilor ca pateticele indemnuri asa zis civice de a iesi la vot nu izvorasc decat din nevoia acestor „politicieni” de a fi legitimati de catre pulime pentru a si vede a linistiti de ale lor?

  De fapt, cand veti incerca vreodata sa nu mai faceti ziaristica pe langa subiectele adevarate ?

Back to top button