Shares

Presiunile lui Gheorghe Flutur şi a ciracilor săi asupra posibililor participanţi la „Zilele Agricultorului” au făcut ca numărul celor prezenţi la manifestare să fie mai mic decât se aşteptau organizatorii.

Au fost telefoane date cu număr ascuns, iar de la celălalt capăt al firului li s-a recomandat producătorilor să boicoteze acţiunea de la Suceava şi să se prezinte la cea de la Câmpulung Moldovenesc, „Târgul Lăptarilor”.

Fără să se recomande, telefonistul de serviciu i-a anunţat pe producătorii agricoli că ar fi cazul să meargă doar la acţiunea de la Câmpulung Moldovenesc, pentru că altfel vor stârni mânia preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava. În unele cazuri, aceste ameninţări au prins, iar oamenii şi-au revizuit dorinţa de a participa la Suceava, la „Zilele Agricultorului”. Şi exemplul a fost dat de Gheorghe Flutur, care l-a sunat pe Ştefan Indianu, directorul Direcţiei Agricole Suceava, căruia i-a transmis că-i va face zile fripte imediat ce instituţia va trece în subordinea Consiliului Judeţean Suceava.

telefon mobil

Şi pentru ca semnalul să fie perceput cum se cuvine, conducerea PD-L Suceava se va întâlni mâine la Câmpulung Moldovenesc. Va fi o şedinţă de Birou Judeţean Permanent, iar apoi toată floarea cea vestită a partidului va merge cu mic şi mare la „Târgul Lăptarilor”. Dacă nu aţi participat niciodată, să ştiţi că este acea manifestare la care Gheorghe Flutur face ce ştie el mai bine, mulge vaca.

Am trecut astăzi pe la manifestarea organizată în curtea Staţiunii de Cercetări Agricole Suceava. Nu avea fastul celor la care participă Flutur, dar mi s-a părut de bun simţ. Cred că acolo este locul unui astfel de târg, nu la Iulius Mall. Să aduci vaci, cai, oi şi alte animale în faţa unui centru comercial este tragi-comic. E un chin şi pentru animale, dar şi pentru proprietari. Dar ce nu fac unii pentru a gâdila orgoliul şefului.