Brigada Diverse

Băişanu, pe post de papagal

Setea de putere a lui Alexandru Băişanu a fost subiect de miştocăreală astăzi la PD-L. Băişanu a muşcat momeala şi s-a autopropus la una din funcţiile de subprefect după un simplu telefon.

Invitat la jurnalul de ştiri de la ora 17.00 al televiziunii pe care o patronează, Plus TV, liderul PNL Suceava Alexandru Băişanu a dovedit că poate fi de un ridicol sublim.

Cu emfază, acesta a anunţat că a fost contactat astăzi de un lider important al PD-L Suceava care i-a propus să ocupe o funcţie importantă în structurile judeţene după plecarea de la guvernare a PSD. Mai precis, una din cele pe care le-a mai ocupat în trecut. Şi cum cea de prefect este ocupată, în discuţie nu rămâneau decât cele două funcţii de subprefect.

Băişanu a părut convins de ceea ce spunea. Nu a înţeles un singur lucru, şi anume că a fost victima unei farse. În timpul acestei zile, primarul Ion Lungu l-a sunat şi i-a spus că îi propune unul din cele două posturi de subprefect. În naivitatea sa, Alexandru Băişanu a crezut că va pune mâna pe un ciolan important şi s-a repezit să anunţe public importanţa care i-o acordă liderii locali ai PD-L, partidul rămas la guvernare.

Alexandru Baisanu 2 (1)

Băişanu a plusat pentru un ridicol suprem, şi a anunţat că şi unul dintre vicepreşedinţii PNL Suceava, Angela Zarojanu, este dispus să accepte o funcţie de subprefect, undeva în ţară.

Cum dracu şi-o fi închipuit Băişanu că cineva din PD-L s-a gândit să-l pună subprefect într-o asemenea conjunctură nu-mi pot închipui. Singura explicaţie este aceea că liderul PNL Suceava se crede un guru al politicii locale şi toată lumea este la picioarele sale pentru a-i proslăvi meritele. De fapt, prin ceea ce a făcut astăzi, Băişanu a dovedit că este prea mic pentru un război important.

Să muşti ca fraierul o momeală ieftină, în ciuda evidenţelor desprinse măcar din declaraţiile pe care politicienii le-au oferit la nivel naţional pe toate posturile de televiziune, mi se pare o dovadă de amatorism.  Şi când te gândeşti că Alexandru Băişanu visează să-i aducă lui Crin Antonescu nu ştiu câte procente electorale la alegerile prezidenţiale. Of, mare-i grădina ta, Doamne!

Articole asemănătoare

9 Comentarii

 1. Ca Baisanu e ahtiat dupa putere stim, ca anul trecut cand Flutur i-a propus un post de deputat pe listele PDL si el a refuzat zicand ca e sub valoarea sa si in locul lui a fost adusa Ardeleanu cunoastem, da cand orasul e in noroi pana la glezne si apa calda nu o sa fie nici la Craciun si circulatia e sugrumata pe mai multe cai principale de acces, taranaiul borat de la Prelipca se tine de glume? Mai da-l in pizda ma-sii ca nu ne demonstreaza decat ca ciolanul e cel mai important pentru el si ca nu da doi bani pe cetatean.

 2. sandrinio…uite cum sta treaba …stiu ca stii dar sa iti mai explic odata cum lucreaza pdl-ul….:lungu si flutur …il suna pe x de la pnl si ii propun o functie …daca x musca atunci e bine , daca nu musca aceeasi lungu si flutur se folosesc de jurnalisti ca voi(vezi contracost)si raspandesc zvonul cum ca x ar fi cel care ar fi sunat si s-ar fi rugat de ei pt o functie…..si ce tari sunt ei…..eh sunt unii mai destepti decat baiatul de la prelipca sau padurarul cu oile……..si raspund inaintea lor, intoxicarii pedeliste….

 3. adevarul e ca baisanu avea o vorba la seinarii. mai devreme sau mai tarziu se gaseste unul mai bun sa ti-o traga. iata cai si lui i-a tras-o lungu. pacat de el. daca era flutur, era macar unul cat de cat mai destept, dar asa un taran prost ca llungu. rusineee sandule, rusineee. ai ajuns bataia de joc a unui prost.

  1. ma voi chiar sunteti prosti ….hassimeeeeee…pe ce lume traiesti?
   crezi ca lungu face ceva fara sa il sune pe Fluturica?
   Nu si-a mai luat-o baisanu de la flutur si nici de la lungu….daca crezi ca ,adunati la un loc, un taran de la prelipca si un padurar pot sa i-o traga lui baisanu….atunci ……
   de orice poate fi suspectat baisanu , numai de prostie nu….

   1. uita ca desteptaciunea dlui profesor a fost batuta de unul din prelipca si unul din padure. hahahahha cu tot cu universitatea lui. e umilitor. prea umilitor sa iesi sa tipi ca voi fi iar subprefect. disperarea dupa putere e tot semn de prostie. poate ca pdl se va alia cu pnl si va ajunge subprefect. poate. insa pana atunco e tot o umilinta- cu post tv, cu pupatori si sugatori, te pacaleste un taran de la prelipca. cacar de ar fi fost un tigan din burdujeni.

 4. @ hassim …..cat sa va plateasca ma „aranjatorul oilor”sa il pupati atata in cur????????Omul a spus ca iau propus si ca nu accepta? de unde ai scos-o pe asta cu tipatul ca va fi subprefect??????
  Orice om normal care a ocupat o functie …nu va mai accepta o functie de nivel inferior precedentei…
  OFOFOF…. …………………
  Sa traiti…cum ati votat….!!!!!

  1. dar cand a pierdut alegerile si s+a inscris pentru concursul de subprefect, dupa ce fusese prefect ca sa o scoata pe angela zarojanu. nu era sub demnitatea lui. am impresia ca tu esti ala platit. asta am votat, asa trasim. va vad indata in guvern cu pdelul si cum o sa faceti coaiele mici si tu, ca papagalul de servici al lui nea sandu si altii din pnl. si in cay de alianta, mai mult ca subprefectul nu+i da flutur. asa ca las caini.

 5. haisaneee….sunt pdl-ist cu functie in partid, si crede-ma ca baisanuu e dusmanul numarul 1, dar ceea ce se intampla la PDL , nici pe timpul comunistilor nu se intampla…….si stiu ce vorbesc si stiu cum se lucreaza la noi….am asistat la convorbirea lui lungu cu baisanu…asa ca stiu ce vorbesc….
  pentru mai multa credibilitate iti pot trimite oricand legitimatia de partid…….
  cat despre concursurile la care a fost baisanuu, nu ma intereseaza, si zarojanca s-a inscris acum la concursul pentru postul de subprefect si prefect….treaba lor

Back to top button