Brigada Diverse

Adela a picat. Cine urmează?

Pentru Alexandru Băişanu loviturile vin una după alta în această toamnă. După ce a pierdut întâietatea în partid şi a fost înlocuit din funcţia de co-preşedinte al organizaţiei judeţene a PNL Suceava, Băişanu a mai înregistrat un eşec.

Soţia sa, Adela Băişanu, a fost înlocuită din funcţia de preşedinte-director al Casei de Asigurări de Sănătate Suceava, decizia fiind luată printr-un ordin al preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate din România.

Bine, s-ar putea spune că înlocuirea Adelei Băişanu nu a fost singulară, măsuri similare fiind luate în toate judeţele ţării.

familia baisanu

Totuşi, s-ar putea să fie doar începutul sfârşitului pentru oamenii care i-au fost loiali sau apropiaţi lui Alexandru Băişanu. În Suceava, odată cu venirea USL la putere, implicit şi a lui Alexandru Băişanu pe aripa liberală a acestei uniuni politice, funcţiile de conducere în instituţiile descentralizate au fost împărţite ca la piaţă.

Printre oamenii care au prins astfel de funcţii se numără şi mai mulţi favoriţi ai lui Băişanu, iar dacă tot a intrat în această zodie neagră nu m-ar mira să aibă şi alte surprize.

Acum nu mai ştiu exact, dar la un moment dat Alexandru Băişanu avea sub aripă câţiva şefi de ocoale şi pădurari, iar dacă drujbele nu vor mai tăia se anunţă vremuri grele.

Aş îndrăzni şi un pariu, mai exact cât va mai rămâne Alexandru Băişanu în PNL. Eu cred că e chestiune de câteva săptămâni, şi nu foarte multe.

Articole asemănătoare

Back to top button