Shares

Ultimul zvon care umblă prin Suceava este acela că zilele lui Constantin Harasim în fruntea Prefecturii Suceava sunt numărate.

Nu ar mira pe nimeni dacă actualul prefect va fi schimbat din funcţie, mai ales după ce acum câteva zile mai mulţi primari s-au plâns de prestaţia lui Constantin Harasim, acuzând lentoarea cu care se derulează activitatea instituţiei pe care acesta o conduce în verificarea legalităţii hotărârilor emise de Consiliile Locale pentru închirierea păşunilor.

Chiar dacă ALDE este în coaliţie cu PSD, varianta înlocuirii lui Constantin Harasim nu pare chiar o utopie, dar totul se va decide probabil la masa negocierilor.

mirela adomnicai

Varianta PSD pentru funcţia de prefect este deja pregătită. Poate fi considerată o surpriză, dar doar dintr-un singur punct de vedere, al faptului că va fi o premieră pentru judeţ.

Numele cel mai vehiculat este Mirela Adomnicăi, actual director executiv al Agenţiei Judeţene pentru Ocupare şi Formare Profesională Suceava. În trecut, Mirela Adomnică a ocupat şi alte funcţii importante, cum ar fi cea de director al Casei Judeţene de Pensii Suceava, iar timp de 4 ani a fost şi deputat ales pe listele PSD.