Brigada Diverse

Adrian Graur, candidatul USL pentru Primăria Suceava

Candidatul secret pe care liberalii vor să-l arunce în lupta pentru Primăria Suceava este un independent.

Mai exact, este vorba de Adrian Graur, actualul rector al Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava. Surse din cadrul PNL Suceava susţin că după mai multe insistenţe, Graur şi-ar fi dat acceptul să candideze la alegerile locale de anul viitor.

Dar cel care l-ar fi convins să ia taurul de coarne nu ar fi fost liderul local liberal Alexandru Băişanu, ci un alt membru al partidului. Mai exact, ar fi vorba de Cristian Adomniţei, fostul ministru al Educaţiei, şi care a avut o relaţie foarte bună cu actualul rector. Chiar dacă Adrian Graur nu este înregimentat politic, candidatura sa ar putea fi una independentă dar susţinută de Uniunea Social Liberală.

Numele lui Graur a fost vehiculat şi în trecut pentru o posibilă candidatură, inclusiv de social-democraţi, iar faptul că la începutul anului viitor va părăsi funcţia de rector al Universităţii poate cântări greu în decizia de a intra în bătălia electorală pentru Primărie.

Oricum, numele celui care va candida va fi făcut public până la 1 noiembrie. Asta dacă e să iau de bună declaraţia lui Crin Antonescu de acum câteva zile.

Articole asemănătoare

9 Comentarii

 1. Am avut ocazia sa vad cit de josnic poate fi acest om insa daca e capabil sa ne faca sa scapam de Lungu, poate conta pe votul meu. Doar peHitler sau Stalin nu i-as vota in competitie cu acest specimen care a amanetat viitorul orasului pe multi ani de aici incolo pe proiecte catastrofale astfel ca toate incasarile viitoare la bugetul municipiului vor merge la plata datoriilor facute de calamitatea ce a fost in fruntea acestui fost frumos oras.Cit despre dl. Graur cred ca trecutul securistic nu-l va lasa sa aiba succes. Insa dupa cum am spus in confruntare cu prelipcanul poate conta pe votul meu !

 2. Este candidatura mult asteptata,sa dea Dumnezeu sa fie asa,are sanse,este exact opusul lui Scurma-Muci-Lungu: intelectual,bun manager,o sansa ca Suceava sa re-devina un oras si nu o comuna mai mare! Cat despre „trecutul sau securistic”,sa fim seriosi – de unde ai mai scos-o si pe asta,bre, trisky,faci confuzii grave din moment ce nu te deranjeaza trecutul securistic al unui anumit chior care ne conduce unde vrea el,de la cel mai inalt nivel,tocmai pentru ca unii nu i-au observat la timp trecutul…

  1. Pe mine nu ma deranjeaza absolut deloc ,cu toate ca tocmai ”puterea securistica” mi-a aratat-o si demonstrat-o cu multa vreme in urma insa eu spun ca asta o sa-i dauneze si repet, daca sacapa de asa ceva si ajunge pe buletinul de vot eu votez fara rezerve ca e cam singurul capabil sa se bata cu …caracatita…scuze cred ca am jignit caracatitele asemuind specimenul cu specia

  2. diferenta e mare. chioru nu e dovedit securist de nicio institutie, graur a recunoscut ca a lucrat la directia securitatii statului un an si asculta telefoane.

 3. E prima idee buna made by USL.
  Pe de alta parte, sunt extrem de curios sa vad ce zoaie vor inventa portocalii vis a vis de o persoana cu reputatia d lui Graur. Cred ca trepadusii de serviciu sunt deja in brain storming. Cu Baisanu era mult mai simplu. Acum sa le vad creativitatea!

  1. Va rog sa reformulati! Bine ar fi sa puna mâna pe ei sau sa scoata la iveala ce stiu… Oricum o vor face insa este vorba despre timpul util.Da’ poate ca si vulgul mai stie cate ceva,rabdare …

 4. are votul meu. cu toate ca usl e inexistent in sv, prin prisma conducatorilor sai, asta ar fi singura varianta sa scapam de actualul primar. desi nu cred. in curand incep pomenile electorale si galetile portocalii vor avea un cuvant de spus

 5. Oh God..ce idee creatza ! Credetzi ca mirlanimea din Suceava ar vota un intelectual, de care nici macar nu au auzit vreodata, ca doar citi stiu cine-i rectorul USV?? Uitati-va putin pe strazile Sucevei ce fauna circula, chiar credeti ca au auzit de dl. Graur?N-are nici o sansa dl Graur…din pacate, cu asa electorat, asa aleshi !

Back to top button