Bârfe

Carrefour, cu ochii pe Rădăuţi

După ce luptele de interese i-au alungat pe posibilii investitori din zona Rădăuţi, mai nou se vehiculează un alt nume mare.

Este vorba de grupul Carrefour, care se află în negocieri pentru deschiderea unui magazin. Locaţia pe care cei de la Carrefour ar fi ales-o ar fi fosta fabrică de spirt din Rădăuţi, actualmente în proprietatea grupului Alexandrion.

Teoretic, nu ar trebui să existe nici un fel de impediment în demararea şi finalizare acestui proiect, dar cum Rădăuţiul este cunoscut drept o „republică independentă” nu ar fi exclus ca proiectul să fie omorât pe ultima sută de metri.

Spun asta pentru că în trecut s-a vehiculat şi varianta Kaufland în Rădăuţi, dar până la urmă s-a ales praful din intenţiile investitorului german.

Articole asemănătoare

2 Comentarii

  1. Corecta observatia! Dar nu numai:este si un simbol al Radautiului modern, pare ciudat dar trebuie sa admitem ca,inainte de razboi,orasul avea mai multe industrii ca acuma… Intra si ei in logica de kkt a „globalizarii” – se desfiinteaza toate unitatile care produceau ceva apoi se fac magazine,de unde cumparam cu bani din credite. Statul se imprumuta apoi si da un fel de spaga bancherilor sa nu plece din tara…

Citiți de asemenea
Close
Back to top button