Shares

Că opoziţia există doar pe hârtie pe aici pe la noi prin judeţ m-am convins de multă vreme.

Aseară am mai adăugat ceva puncte acestei convingeri după ce am privit prestaţia lui Gheorghe Flutur la „Plus TV”, televiziunea mogulului Băişanu.

Venit pentru a fi „tocat”, aşa cum s-a exprimat chiar el, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava a plecat din studio ca un om victorios.

Dacă moderatorul a avut probleme serioase în a-l stăpâni pe Gheorghe Flutur, invitatul Dragoş Danubianu a fost mai mereu defensiv. Chiar dacă a vrut să-l atingă pe Flutur cu „pixul lui Mischie”, din care plecau cândva fondurile pentru primari, Danubianu a fost pus la colţ, amintindu-i-se că la rândul său a fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava.

Nu ştiu ce i-o fi spus Gheorghe Flutur după emisiune, dar astăzi dimineaţă Dragoş Danubianu făcea antecamera la Consiliu Judeţean. Probabil pentru a-şi cere scuze şi pentru a cere şi pe mai departe bani pentru site-ul pe care acum îl administrează.

Cel mai penibil a fost însă telefonistul de serviciu, Alexandru Băişanu.

Acesta a intervenit în emisiune pentru a-l ataca pe Gheorghe Flutur, dar a terminat prin a ieşi din transmisiunea în direct cu coada între picioare.

Surse demne de încredere mi-au spus că Flutur şi-a condiţionat prezenţa la „Plus TV” prin lipsa unor oameni din opoziţie, care să-l critice şi să-l ia la bani mărunţi. Sincer să fiu, nici prezenţa acestora nu cred că ar fi rezolvat ceva, pentru că a combate nu înseamnă doar a da din gură ca o moară stricată, ci mai înseamnă şi documente, capitol la care PNL şi PSD nu excelează. Ba chiar cred că au mari carenţe de a găsi mijloacele potrivite de luptă împotriva lui Gheorghe Flutur.