Brigada Diverse

Adriana Pădureţ, nuntă pe malul mării

Adriana Pădureţ, fost redactor şef la Antena 1 Suceava, care în carieră a mai trecut pe la pupitrul ştirilor de la Antena 3 şi pe la matinalul de la TVR, s-a măritat din nou. Pentru a treia oară în viaţă.

De această dată, cu Laurenţiu Mironescu, fost deputat de Constanţa. Potrivit ziarului Cancan, nunta a avut loc pe plaja din Olimp, iar petrecerea la Cherhanaua din aceeaşi staţiune.

La evenimentul de sâmbătă au participat peste 100 de invitaţi, iar fondul sonor a fost asigurat de Direcţia 5 şi Berti Barbera.

Adriana Paduret

Un elicopter a survolat zona având în spate un banner pe care scria „Casă de Piatră”. Naşii Adrianei Pădureţ şi a lui Laurenţiu Mironescu au fost Dan Apostol şi soţia acestuia, Irina, şi cuplul Silvia Galu – Habib Bekkaoui. De remarcat că Dan Apostol şi Adriana Pădureţ se cunosc de mai mulţi ani. Apostol, care momentan deţine funcţia de redactor şef la The Money Channel, a lucrat în presa suceveană înainte de a ajunge în Bucureşti.

DSC00325

La nunta de sâmbătă a participat şi fetiţa de 12 ani a ex-deputatului pe care o are din căsnicia anterioară cu femeia care i-a fost parteneră de viaţă timp de 15 ani.

Pentru a se putea căsători cu Adriana, Laurenţiu Mironescu a divorţat acum 3 luni.

Adriana Pădureţ a mai fost căsătorită de două ori până acum, prima dată cu un inginer de la calea ferată, iar mai apoi cu jurnalistul Sorin Avram.

Articole asemănătoare

3 Comentarii

  1. „Dealu-i deal si valea-i vale / Curva-i curva pana moare.” sau „Din cocos nu faci gaina / Nici din curva gospodina.” Asa zice folclorul nostru. Nu-i asa Sorine? Da’ lasa ca si tu ai ce tampona gaini zapacite pe la Intermedia. Mai mai

  2. Numai cei ce nu au vazut o „pusy” in viata lor gandesc ca l+a+b+a+g+i+u+l camil….evident ca fata sa dus dupa bani mai multi …ce era sa faca cu ” jurnalistii ” astia de mana a enshpea , sa se uite pe geamul de la bucatarie sa vada cum vine sotzu de la terasa?….

Citiți de asemenea
Close
Back to top button