Brigada Diverse

Antena 1 Suceava a tras obloanele

Începând de astăzi, piaţa media din Suceava este mai săracă. Antena 1 Suceava şi-a închis oficial porţile după ce postul mamă de la Bucureşti a întrerupt colaborarea cu familia Ignătescu.

Ca urmare a acestei rupturi, Antena 1 Suceava a încetat să mai existe, iar oamenii care au muncit pentru acest post vor fi nevoiţi să-şi caute alte slujbe. În urma deciziei trustului mamă de la Bucureşti, aparatura care exista la releul Mihoveni şi care permitea retransmiterea programelor Antena 1 Suceava către cablişti a fost dezafectată. Având în vedere că nici solicitarea soţilor Ignătescu de a obţine licenţă audiovizuală prin satelit nu a avut sorţi de izbândă la CNA, e clar că Antena 1 Suceava a ajuns la capăt de drum.

O altă televiziune care nu o duce prea bine este Plus TV Suceava, post controlat de Alexandru Băişanu, fost prefect de Suceava.

Datoriile faţă de angajaţi cresc de la o lună la alta, şi odată cu ele şi nemulţumirile angajaţilor. Nu este exclus ca în curând să se înregistreze şi o serie de demisii la Plus TV, generate atât de întârzierea la plata salariilor, cât şi pentru alte tensiuni apărute în ultima perioadă.

Articole asemănătoare

Back to top button