Brigada Diverse

Antifrauda a blocat Grădiniţa Gulliver

Unele personaje au atâta creier în cap, încât singurul lor neuron e posibil să fugă şi el de teamă că cineva l-ar putea pune la muncă.

Un individ de la Direcţia Regională Antifraudă Suceava, acea instituţie care taie amenzi pentru orice, nu a găsit altceva mai bun de făcut decât să blocheze intrarea într-o grădiniţă.

masina antifrauda la gradinita

S-a întâmplat în dimineaţa zilei de 8 ianuarie, în jurul orei 8.00, la Grădiniţa cu program prelungit Gulliver din Suceava, unde poarta de acces în unitate a fost pur şi simplu gâtuită de deşteptul de la Antifraudă.

Mă gândesc că ăştia de la Antifraudă sunt un soi de vizionari şi văd deja viitorii evazionişti încă de la cele mai fragede vârste. Aşa eficienţă, mai rar.

masina antifrauda la gradinita2

Lăsând ironia la o parte, minunatul reprezentant al acestei instituţii ar trebui să-şi pună mintea la contribuţie nu doar pentru a-i umili pe comercianţi, ci şi pentru a păstra un minim de decenţă în ceea ce se numeşte respect pentru oamenii din jur.

Oare părinţii şi copiii care mergeau la grădiniţă la acea oră ce ar fi trebuit să facă? Să-i spargă roţile nesimţitului, să-i zgârie maşina? Să vezi atunci revoltă din partea funcţionarului cu obrazul ca şoriciul. 

Articole asemănătoare

2 Comentarii

  1. Te intrebi de ce incet, incet devii nervos la maxim cand observi tara divizata in doua. Deja m-am obisnuit sa fim tratati ca o tara a lumii a „3ia”.Trebuie sa fiu mandru ca fac parte din breasla sclavilor care sant exploatati miseleste pe salariul minim pe economie. Am ajuns o tara de consum, ne-au distrus „oamenii liberi si frumosi” economia, santem o colonie „libera si frumoasa” care iubeste valorile „democratiei”si foamei.

Back to top button