Brigada Diverse

Aroganța unui primar care și-a angajat consilier personal în plină criză economică

În plină criză financiară și cu blocare de posturi, primarul PNL Radu Reziuc de la Mitocu Dragomirnei și-a permis o aroganță. Și-a angajat consilier personal, așa cum a fost postat pe pagina de Facebook a Primăriei Mitocu Dragomirnei. ”Îi urăm bun venit noului consilier personal primar, domnul Maxinese Anton. Îi dorim putere de muncă, răbdare și multe realizări profesionale. Domnul consilier personal primar Maxinese Anton se va ocupa pe lângă atribuțiile obișnuite de consilier personal și de:

-Activitățile de buna gospodărire a comunei

-Coordonarea activităților întreprinse de către cetățenii care prestează ore de muncă în folosul comunității”, se arată în postarea de pe pagina Primăriei Mitocu Dragomirnei.

Bravo, domnule Reziuc. Dovediți că sunteți cu adevărat liberal în gândire. Dar pe banii bugetarilor. Se vede că ați intrat deja în logica de campanie și e nevoie de oameni. Dar oare e legală această angajare, când colegii matale din partidul de guvernare, recte PNL, ne spun că nu se mai fac angajări? Poate ne spuneți și ce salariu va avea domnul Anton Maxinese și de ce l-ați angajat tocmai acum, după ce ați pus în fruntea PSD Mitocu Dragomirnei o persoană pe care visați să o manipulați după propriile interese. Apropo, domnul Anton Maxinese are vreo legătură de cumetrie cu primarul Radu Reziuc? Întreb și eu pentru prieteni.

Articole asemănătoare

Back to top button