Politicieni în răspăr

Astăzi despre domnul Loghin, de la PSD. Ioi, scuze, de la PNL

”Dragi rădăuțeni, cu bucurie va anunț că, în calitate de candidat PNL la primăria mun. Rădăuți, abia aștept să schimbăm împreună în bine Rădăuțiul!”, acestea sunt cuvintele postate pe pagina sa de socializare de Bogdan Loghin.

Cum? Nu știți care Bogdan Loghin? Unul și același personaj care anul trecut pe vremea asta era viceprimar (cum unde? Tot în Rădăuți), dar din partea PSD. Domnule, ce metamorfoză, ce schimbare de doctrină, mai bine zis de orientare. Adică stai să ne înțelegem. Domnul Loghin, venit de la ”ciuma roșie” (parcă așa este apelativul, nu?), este văzut ca marele salvator al PNL în Rădăuți. Eu cred că oamenii din PSD Rădăuți își smulg acum părul din cap și se dau de ceasul morții că l-au pierdut.

Dar tu, tu PNL? Ce mare partid te poți numi când racolezi un fost viceprimar al PSD în încercarea de a-ți salva fundul? Oare în tot Rădăuțiul nu s-a găsit un om competent pentru a fi promovat și a fost nevoie de acest ”transfer” ieșit din comun.

A… . Să nu uit. Domnul Bogdan Loghin este unul și același personaj care în perioada în care ocupa funcția de viceprimar cu atribuții de primar, adică înainte de 2016, a semnat pentru vinderea unor imobile din patrimoniul Primăriei Rădăuți fără a exista Hotărâri de Consiliu Local și fără evaluare. Oare acestea or fi atuurile sale cu care i-a convins pe liberali, în frunte cu premierul Ludovic Orban?

Fotografia este de pe contul de facebook al lui Bogdan Loghin și a fost realizată sâmbătă, cu ocazia vizitei primului ministru în Bucovina.

Articole asemănătoare

Un Comentariu

Back to top button