Shares

Telefoanele mobile ale mai multor ziarişti suceveni, dar şi ale unor membrii PSD au ţiuit dimineaţă. A fost un mesaj de avertisment trimis de cineva „de bine”.

Mai întâi am să redau integral conţinutul mesajului şi apoi am să spun şi ce cred eu. „Nechifor a bătut palma cu independenţii. Dacă nu va câştiga şefi PSD, şi se pare că aşa va fi, va prelua conducerea interimară a independenţilor la Suceava”, este mesajul care a fost transmis de pe numărul de telefon 0751349568.

În mod evident, este o încercare jalnică de a-l discredita pe Cătălin Nechifor, omul care a anunţat că doreşte reformarea PSD Suceava.

El va candida pentru şefia organizaţiei judeţene a PSD Suceava la alegerile care vor avea loc pe 15 mai. Nu e deloc întâmplător că acest mesaj vine tocmai înaintea alegerilor, iar mesajul transmis celor care îl cunosc pe Nechifor este în contradicţie totală cu ceea ce spune acesta pe blogul personal despre ce-şi doreşte de la ziua de 15 mai.

„M-am gândit mult până să vă scriu aceste rânduri, dar ceea ce urmează este urmare a discuţiilor pe care le-am avut cu mulţi dintre dumneavoastră.

Suntem într-o campanie internă de partid, care se va finaliza într-un fel sau într-altul. Unii vor câştiga, alţii vor pierde, dar important este să rămânem o ECHIPĂ. Au trecut 8 ani de când am intrat în Partidul Social Democrat, până la vârsta de 28 de ani nu am făcut parte din niciun partid politic, iar la Revoluţia din 89 aveam 15 ani. Sunt un om de stânga şi rămân aşa, pentru că am principii social democrate şi cred într-un stat social, capabil să îşi ajute cetăţenii aflaţi în nevoie.

“Din nou primii” este un proiect pe care vreau să îl construim împreună, pentru că PSD a fost şi merită să redevină principala forţă politică a judeţului Suceava”, este mesajul pe care Cătălin Nechifor l-a transmis colegilor săi de partid.

Referitor la „plecarea” sa către independenţi şi cine este în spatele mesajului din această dimineaţă, Cătălin Nechifor a anunţat că-şi va exprima în scurt timp punctul de vedere. Imediat ce voi primi acest punct de vedere îl voi publica şi eu.