Brigada Diverse

Nechifor: „Un sms otrăvit”

Candidat pentru funcţia de preşedinte al PSD Suceava la alegerile de pe 15 mai, deputatul Cătălin Nechifor a reacţionat după sms-ul care a fost trimis mai multor colegi de partid, dar şi unor ziarişti locali. Nechifor a precizat că nu va renunţa la candidatura pentru şefia organizaţiei judeţene, şi a dat de înţeles că nu va pleca din partid în cazul unui eşec.

Punctul de vedere integral al deputatului social-democrat îl redau mai jos:

„Dimineaţa zilei de astăzi, 4 mai 2010, mi-a provocat o mare mâhnire, am fost, probabil, printre puţinii membri PSD care nu au primit sms-ul otrăvit care m-a dat ca fiind plecat în tabăra independenţilor. Noroc de prieteni, din partid şi din presă, care au fost deranjaţi de modul în care cineva încearcă cu orice preţ să mă denigreze, în condiţiile în care sunt înscris în competiţia internă de partid pentru preşedinţia PSD la Suceava. Lor vreau să le mulţumesc şi chiar dacă mă repet, vreau să reafirm hotărârea mea de a candida, pentru că nimeni şi nimic nu mă poate opri. Cred în şansa PSD şi vreau să construim echipa care să ne aducă în situaţia de a fi din nou primii. Am acum alte preocupări, mă gândesc mai degrabă la ceea ce va trebui să facem împreună după alegerile din 15 mai şi nu mă interesează cine a trimis acel sms otrăvit, poate fi cineva din partid, dar în acelaşi timp poate fi cineva de la PDL, pentru că lui Gheorghe Flutur nu îi este indiferentă starea din PSD şi modul în care noi ne propunem să redevenim din nou primii în judeţ.

Am declarat că nu voi candida decât la funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD, este o hotărâre definitivă şi irevocabilă pentru că mi se pare incorect să spun altui coleg să se dea la o parte, în condiţiile în care competiţia internă va fi câştigată de altcineva.

Nu am plecat niciodată din acest partid, nu am făcut parte din niciun alt partid, aici m-am născut ca om politic, iar datoria mea morala este faţă de PSD şi faţă de membrii de partid, colegii mei, care m-au susţinut şi sper să mă susţină şi de acum înainte şi evident faţă de alegătorii care mi-au acordat încrederea lor când am fost ales europarlamentar şi mai apoi deputat în colegiul 4 Fălticeni”,

Cătălin Ioan Nechifor, deputat PSD, dependent de colegiul 4 Fălticeni

4 mai 2010

Articole asemănătoare

Back to top button