Brigada Diverse

Atenţie suceveni! Lungu vă spionează. Pe facebook

Cu ocazia conferinţei de presă de astăzi, primarul Ion Lungu a dat dovadă, a câta oară ???, că nu-i pasă de suceveni.

Pentru edilul care se află în fruntea acestui târg de aproape 14 ani realităţile din teren par să fie vopsite în roz în ochii săi. Cei care înjură pentru că este mizerie, pentru că nu se strânge gunoiul la timp, pentru că sunt încă zeci de străzi neasfaltate, pentru că treptele din diferite zone ale oraşului sunt un pericol public, iar „pentru că” ar putea să-l mai folosesc de multe, foarte multe ori, toţi aceşti oameni nu contează în opinia lui Ion Lungu.

Şi ştiţi de ce? Pentru că sunteţi cu toţii nişte pesedişti nenorociţi, pentru care nu merită să dea nici măcar o privire. Dacă nu mă credeţi, vă rog citiţi declaraţia de mai jos, dată în ziua de 11 aprilie 2018.

Văd câte o înjurătură pe facebook şi mă uit să văd al cui e câinele. Îi dau oleacă de istorie şi văd că-i neam cu tot PSD-ul şi zic, a, tu eşti din partea cealaltă”. Acestea sunt cuvintele lui Ion Lungu cu punct şi virgulă.

ion lungu

Stau şi mă întreb, oare toţi cei care semnalează problemele oraşului, şi care sunt cu grămada, or fi cu toţii vopsiţi în roşu? Mie mi se pare o sfidare la adresa sucevenilor, a oamenilor cinstiţi din acest oraş.

Pe grupul de pe facebook „Suceava e oraş?” am văzut zeci de comentarii din partea unor persoane pe care le cunosc şi nu doar că nu sunt membre ale vreunui partid, dar prin faptul că nu s-au prezentat la urne în 2016 i-au permis lui Ion Lungu să poată avea un al patrulea mandat.

Oare şi fotografiile care arată cenuşiul şi problemele de la tot pasul sunt tot înjurături? Poate sunt trucate şi domnul Ion Lungu vede cu totul altceva.

Să arunci în derizoriu nemulţumirile oamenilor şi să-i desconsideri într-un asemenea hal e totuşi prea mult. Şi pentru că se simte puternic şi pe cai mari, ştiţi ce ne-a anunţat Ion Lungu? Citez din nou din declaraţia de astăzi: „Voi candida cât timp voi fi susținut de suceveni și nu trebuie să fiu neapărat pe primul loc în sondaje. Poți să fii și pe locul doi în sondaj și să câștigi. Azi suntem în grafic, strigă lumea după mine pe stradă, nu mă înjură, e bine”.

Articole asemănătoare

Back to top button