Brigada Diverse

Azi, cartierul Zamca

După cum spuneam zilele trecute, Suceava este un oraş vraişte, indiferent de cartierul despre care vorbim.

Astăzi, am primit câteva imagini din cartierul Zamca, acolo unde topirea zăpezii a scos la iveală nu doar craterele lăsate de muncitorii care nu şi-au finalizat munca după intervenţiile din toamnă, ci şi glodul de care vor avea parte oamenii care locuiesc aici.

Şi la cum arată „asfaltul”, cred că locuitorii din acest cartier, sau măcar o parte dintre ei, ar trebui să facă o vizită la un magazin de specialitate pentru a-şi achiziţiona o pereche de cizme de cauciuc.

strada ion neculce2

Strada din imagini este Ion Neculce, iar riveranii spun că au cel puţin jumătate de an de când sunt nevoiţi să suporte acest supliciu. Oamenii cred că nepăsarea de care au dat dovadă autorităţile locale sucevene este singura explicaţie pentru situaţia actuală.

Nici scuzele tardive venite din partea primarului Ion Lungu nu pot atenua în vreun fel furia sucevenilor care locuiesc pe strada Ion Neculce, mai ales că aspectul zonei este neschimbat de o bună perioadă de timp.

strada ion neculce3

Oare va veni şi vremea când soarele va răsări pe strada Ion Neculce sau totul va rămâne ca în vremurile când asfaltul nu se inventase?

Una peste alta, este o altă bilă neagră pentru Primăria Suceava şi implicit pentru primarul Ion Lungu. Bine, ştiu că explicaţii şi justificări se găsesc mereu. Dar locuitorii municipiului Suceava au nevoie de mai mult. Au nevoie de civilizaţie şi condiţii decente. Oare cer ei imposibilul?

Articole asemănătoare

Citiți de asemenea
Close
Back to top button