Shares

Expresia „Asta înseamnă să fii mafiot!” a intrat deja în vocabularul multora dintre români.

Fireşte, expresia poate fi utilizată în contexte diferite, dar sensul este cam acelaşi: sunt şmecher şi mă descurc indiferent de situaţie.

Politica suceveană nu duce lipsă de oameni care ştiu să se descurce şi cad mereu în picioare, indiferent de ce se petrece în jur.

Sâmbătă, un ziar local a scris despre deputatul Alexandru Băişanu că se află în concediu cu familia în Mexic, ceea ce este perfect adevărat.

baisanu

Tot sâmbătă au avut loc alegeri la nivel naţional în ALDE, partid din care face parte şi Alexandru Băişanu. Surprinzător sau nu, Băişanu a fost ales vicepreşedinte al acestui partid, obţinând şi 625 de voturi.

Se poate spune că deputatul sucevean a reuşit să-şi convingă colegii din ALDE înainte de alegeri şi aceştia i-au dat votul de încredere în lipsă.

Până la urmă a fost vorba de un vot democratic, iar fiecare doarme aşa cum îşi aşterne, iar ALDE nu face excepţie. Iar dacă Alexandru Băişanu e convingător chiar şi de la mii de kilometri distanţă, asta nu mă face să cred decât că avem un politician influent la nivel naţional.