Brigada Diverse

Cacadârul şi ignoranţii din Primăria Suceava

Dacă voi afirma că Primăria Suceava colcăie de incompetenţi şi ignoranţi s-ar putea să mă contraziceţi.

Am să vă demonstrez că am dreptate, iar unii dintre cei care ar trebui să ia o serie de măsuri trebuie să se uite de două ori în oglindă înainte de a ieşi din casă pentru a se afişa pe străzile oraşului.

În urmă cu două zile, în Monitorul de Suceava a apărut un material despre pericolul care-l prezintă un cacadâr, că altfel nu-i pot spune, crescut dintr-o sămânţă aruncată la întâmplare lângă trecerea de pietoni din apropierea Casei de Cultură, în zona unde este parcarea pentru taxi.

Ei bine, în două zile, nimeni din Primăria Suceava nu s-a învrednicit să-i spună unui băiat de la Direcţia Domeniului Public să taie naibii acel cacadâr. Direct responsabil este viceprimarul Marian Andronache, cel care a fost ani în şir director la Direcţia Domeniului Public, iar acum are în subordine acest serviciu.

cacadir centru

Ei bine, domnul Andronache se pare că are îndeletniciri cu mult mai importante decât cele care ţin de siguranţa sucevenilor şi de bunul mers al oraşului.

Domnule Andronache, în fotografia care o vedeţi în acest material există un amănunt care vă scapă. Anume, că după cacadâr se află o persoană care se pregăteşte să traverseze strada. Şi vă asigur că nu era un copil, ci o persoană destul de înaltă, circa 1,75 metri.

Acea persoană este văzută destul de greu de şofer, başca faptul că pietonul trebuie să facă un pas serios în stradă pentru a se asigura înainte de a traversa pe trecerea de pietoni.

Domnule Andronache, dacă vă e aşa greu să taiaţi acel cacadâr, promit că am s-o fac eu. Sper că până atunci să nu fie rănit cineva în acel loc. Apropo, într-un asemenea caz, nefericit şi deloc dorit, o să mai puteţi dormi noaptea liniştit?

Articole asemănătoare

Back to top button