Brigada Diverse

Ce ruşine, ce ruşine

Mă raliez total la esenţa materialului pe care l-a publicat astăzi Ion Drăguşanul despre bătaia de joc din municipiul Suceava.

Iar Drăguşunal are şi un titlu extrem de corect şi expresiv, pe care-l reproduc, mai exact Sfântu Ion, Lungu mântuitor de arginţi. Bravo, e foarte corect.

Despre asfaltări cu dedicaţie am scris aici, despre modul cum a fost omorâtă Termica de către Ion Lungu am scris de mi.a curs sângele pe nas.

Poate că e timpul ca aceste abuzuri să fie anchetate.

„Entuziasmaţi de campania de asfaltare a Sucevei, unii locuitori şi-au scris mulţumirile direct pe asfaltul proaspăt, ceea ce eu nu am putut face, pentru că păşeam peste rogojina bituminoasă, care juca, făcea gâlme şi scorojeli, de mă speriase gândul că mi-a întins ajunsul din Prelica niscaiva capcane.

rusine primariei

Pentru această ofensă adusă PNL-ului, Prefecturii şi Consiliului Judeţean Suceava, dar, în primul rând, Direcţiei Naţionale Anticorupţie (sau poate domnii procurori nu locuiesc în acest oraş, fiind teleportaţi, zilnic, direct în sediu?), s-au cheltuit bani-tataie, dar niciodată nu o să ştim câţi şi unde au şi ajuns. Dar şi cheltuiţi fără şpăgi, tot bătaie de joc de impozitele noastre şi de bugetul statului înseamnă, aşa că vă las să admiraţi, la fel de neputincioşi, în faţa găluştelor electorale, peisajul stradal, pe care nişte suceveni au scris: “Ruşine, Primăriei Suceava! Lucrare de mântuială!”. De ce să-i fie ruşine Primăriei? Pentru că lui Ion Lungu nu-i este – dovadă că a înşfăcat încă un mandat, timp berechet să ruineze definitiv bietul nostru târg provincial”, este textul scris de Ion Drăguşanul  la care achiesez.

Suceava nu trebuie să fie feuda lui Ion Lungu, să luptăm pentru asta. Zi de zi, ceas de ceas.

 

Articole asemănătoare

4 Comentarii

 1. De cand ziarul unde lucrati „vaneaza” IP si numele userilor care-si „permit sa posteze impotriva protejatilor”, printr-o cenzura ascunsa dibace sub acel pseudo regulament al decentei, se pare ca reactiile asteptate si pe acest blog se vor lasa intarziate.
  Daca se va permite atasarea pozelor pe acest blog, pot atasa niste poze cu prtscr elocvente.
  In privinta lui Lungu, cred ca aveti 100% dreptate, dar va intreb, daca nu era cenzura ziarului sau chiar blocare postarii comentariilor, nu era poate altul rezultatul alegerilor?
  Hmmm?

  1. daca puteti fi ceva mai concreta v-as ramine indatorat. Cit priveste politica ziarului, cred ca doar actionarii o pot decide. Eu pot spune ca iau decizii doar pentru acest blog, si imi apartin 100%. Multumesc

 2. Am sa va dau doar un exemplu, lesne de verificat de oricine.

  IP pt ziar e : 78.46.243.180
  IP pt blog e: 78.46.243.179

  Dac vreti si coordonatele GPS pt ambele IP vi le pot da, evident sunt aceleasi.

  HMMMMMM???? Pura coincidenta?

  Ambele IP-uri au acelasi host, deci probabil acelasi server, deci probabil acelasi admin, deci e iar foarte probabil sa fie gratuit pt dumneavoastra din partea ziarului care detine o clasa de IP-uri, dar, ceea ce e si mai important e ca asa cum sunteti sigur 100% ca decizia va apartine, e 99,99% probabil sa nici nu aveti habar ce face adminul ala acolo. Asta daca e acelasi admin care se ocupa si de ziar, chestiune foarte probabila.

  PS. Un hosting e foarte ieftin, undeva in jur de 100 EURO maxim pe an. De ce nu vreti sa va cresteti credibilitatea si altfel?

  Cred ca am dat un exemplu destul de concret, nu?

Citiți de asemenea
Close
Back to top button