Shares

Mă raliez total la esenţa materialului pe care l-a publicat astăzi Ion Drăguşanul despre bătaia de joc din municipiul Suceava.

Iar Drăguşunal are şi un titlu extrem de corect şi expresiv, pe care-l reproduc, mai exact Sfântu Ion, Lungu mântuitor de arginţi. Bravo, e foarte corect.

Despre asfaltări cu dedicaţie am scris aici, despre modul cum a fost omorâtă Termica de către Ion Lungu am scris de mi.a curs sângele pe nas.

Poate că e timpul ca aceste abuzuri să fie anchetate.

„Entuziasmaţi de campania de asfaltare a Sucevei, unii locuitori şi-au scris mulţumirile direct pe asfaltul proaspăt, ceea ce eu nu am putut face, pentru că păşeam peste rogojina bituminoasă, care juca, făcea gâlme şi scorojeli, de mă speriase gândul că mi-a întins ajunsul din Prelica niscaiva capcane.

rusine primariei

Pentru această ofensă adusă PNL-ului, Prefecturii şi Consiliului Judeţean Suceava, dar, în primul rând, Direcţiei Naţionale Anticorupţie (sau poate domnii procurori nu locuiesc în acest oraş, fiind teleportaţi, zilnic, direct în sediu?), s-au cheltuit bani-tataie, dar niciodată nu o să ştim câţi şi unde au şi ajuns. Dar şi cheltuiţi fără şpăgi, tot bătaie de joc de impozitele noastre şi de bugetul statului înseamnă, aşa că vă las să admiraţi, la fel de neputincioşi, în faţa găluştelor electorale, peisajul stradal, pe care nişte suceveni au scris: “Ruşine, Primăriei Suceava! Lucrare de mântuială!”. De ce să-i fie ruşine Primăriei? Pentru că lui Ion Lungu nu-i este – dovadă că a înşfăcat încă un mandat, timp berechet să ruineze definitiv bietul nostru târg provincial”, este textul scris de Ion Drăguşanul  la care achiesez.

Suceava nu trebuie să fie feuda lui Ion Lungu, să luptăm pentru asta. Zi de zi, ceas de ceas.