Brigada Diverse

Casa de Pensii Suceava, călcată de o echipă de control de la Ministerul Muncii

Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Suceava este sub asediu începând de luni, 8 iunie.

 

O echipă de control de la Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice a descins pentru a verifica activitatea instituţiei, dar mai ales reclamaţiile la adresa directorului economic Petrea Florea.

Este pentru prima dată în ultimii 15 ani când la CJP Suceava vine un control de la ministerul de resort, semn că lucrurile semnalate sunt dintre cele mai serioase.

Ieri, în prima zi a controlului, mai mulţi salariaţi au fost luaţi la întrebări pe marginea diferitor probleme, cerându-li-se relaţii despre modul cum se derulează activitatea în unitate, şi mai ales despre preocupările lui Petrea Florea.

casa de pensii suceava

Un punct fierbinte pe ordinea de zi este cel legat de modul cum a încasat Petrea Florea un ajutor de deces în condiţiile în care cererea a fost depusă de soţia sa.

Nu vor fi trecute cu vederea nici celelalte aspecte reclamate de Dumitru Moţpan, „încă salariat” al CJP Suceava, singurul care a avut curajul să ia taurul de coarne şi să sesizeze neregulile comise de directorul economic al instituţiei.

Cert este că toţi angajaţii CJP Suceava aşteaptă cu sufletul la gură deznodământul controlului, dar pentru ca totul să iasă la iveală este nevoie ca oamenii să spună ceea ce cunosc şi presiunile la care sunt supuşi. 

Articole asemănătoare

Un Comentariu

Back to top button