Brigada Diverse

Cătăline, tu chiar crezi că ai câştigat alegerile?

Într-o postare pe facebook, de acum fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, social-democratul Cătălin Nechifor vorbea de victoria în alegeri.

Pentru conformitate, am să dau exact citatul pe care acesta l-a postat pe pagina sa: „8 primari în plus faţă de cei în funcţie înainte de locale, primul loc pe judeţ la voturi pentru primari şi consilieri, din păcate locul 2 la voturi pentru Consiliul Judeţean. Vă mulţumesc tuturor şi felicitări celor care au câştigat. Mergem mai departe, chiar dacă am un sentiment amestecat, victoria pe de o parte, la care se raliază toţi şi înfrângerea, care, din păcate, e orfană”.

Din păcate, Cătălin Nechifor refuză să vadă bârna din ochiul său şi se uită peste deal, la vecini. Cătăline, te îmbeţi cu apă rece. Tu ai pierdut alegerile, iar dacă încerci să spui altceva nu văd ce argumente poţi aduce.

În primul rând, cei 8 noi primari au fost obţinuţi nu de PSD, ci chiar de acei oameni, care au prezentat credibilitate în faţa electoratului. Iar la aceşti 8 primari noi sunt şi o serie de explicaţii perfect logice şi care nu au legătură cu propaganda PSD.

La Rădăuţi, care e cea mai mare victorie, lupta s-a dat în absenţa primarului în funcţie la acea dată, suspendat ce-i drept. Iar procentul cu care Nistor Tătar a câştigat, sub 30%, nu este unul entuziasmant. Rămâne funcţia, dar asta nu-i dă dreptul lui Nechifor să clameze nu ştiu ce victorie.

catalin nechifor

Apoi, la Slatina şi Moara a fost vorba de un vot masiv împotriva unor oameni care se credeau stăpâni pe tot şi toate. La Crucea o altă poveste în care Cătălin Nechifor nu are nici un merit.

Pe vremea USL, primarul Dorin Rusu a preferat să plece cu toată echipa de la PNL la PSD, aşa încât nu văd unde este victoria lui Nechifor.

Revenind la votul pentru Consiliul Judeţean Suceava, acolo unde implicarea lui Cătălin Nechifor chiar trebuia să se vadă, în final a vorbit rezultatul. Iar dacă ai uitat, Cătăline, în noul Consiliu Judeţean PSD-ul condus de tine va avea 16 consilieri judeţeni, iar PNL 21.

Întreb din nou, unde e victoria? Dar dacă vrei să te uiţi în oglindă şi să te crezi cel mai frumos, nimeni nu te opreşte. Numai că, electoratul nu se uită în aceeaşi oglindă.

Şi sincer, Cătăline, eşecul PSD în judeţul Suceava ţi se datorează exclusiv. Faptul că nu vrei să recunoşti asta, e altă poveste.

Articole asemănătoare

Un Comentariu

  1. Ce nu a înțeles dl. Flutur în 2012 când vorbea despre numărul mai mare de primari câștigat de PDL față de ce avea înainte, nu a înțeles nici dl. Nechifor în 2016 când la fel vorbește despre numărul mai mare de primari al PSD față de ce avea înainte.
    Sunt foarte multe de discutat despre felul IRONIC în care istoria se repetă. Culmea, și în 2012, au fost destul de multe primării câștigate de PDL unde dl. Flutur nu a avut un rezultat electoral pe măsură iar în 2016 PSD se laudă cu peste 60 de primării din 114 iar dl. Flutur cu faptul că 70 de localități (implicit cele cu primari PSD) au votat la Consiliul Județean în majoritate cu PNL.
    Cu adevărat interesant este cine va trage învățămintele din această IRONICĂ repetare a istoriei la alegerile din 2020 pentru primari/consilii locale și cel județean?

Back to top button